Кои сме ние?

Гани Добрева

Водеща в Sound The Best

Винаги съм се чувствала по-добре слушайки сърцето, а не ума. Затова избрах толкова наситена с емоции професия. Знаете ли
какво има в това сърце, което толкова внимателно слушам?

Има ЛЮБОВ и МУЗИКА-това са
най-мощните двигатели в работата ми! Има и ВЯРА – да виждам възможности дори тогава, когато всичко изглежда невъзможно! Моето вдъхновение са хората около мен – тези които ме подкрепят и обичат.

Моето най-голямо удовлетворение – да знам че работата ни с Галин Рачев ви е донесла радост и ярки спомени. Непрекъснато развитие – това е пътят напред. Предизвикателството - това сте вие!
Понякога въпросите са много.
Понякога няма решение.
Тогава казвам „Искам!” и не търся логика.

Галин Рачев

Отговорник по звука на Sound The Best

През всичките години, в които съм се занимавал с музика, съм се научил да усещам и улавям силата на вибрациите, които изпращате към мен. Това ме зарежда на 100%, вдъхновява ме и ми дава смисъл! Не вярвате ли? Попитайте Гани Добрева!

Музиката за мен е най-лесният начин да се почувствам на върха! Дава ми усещане за цялост, действа ми като магия. Вярвам, че ще бъде с мен през целия ми живот. Защото музиката е страст и изкушение. А най-лесният начин да се отървеш от тях, е да им се отдадеш, нали така?

Вярвам в това, че еднаквите птици летят заедно. Живото доказателство сме ние двамата с Гани. Познаваме се от 1999 г. и не се спираме. Пред нищо. Инвестираме в техника, в музика, в мечти… Слагам многоточие и спирам. Защото знам, че предстои. Хубавото предстои!