Нашата техника

Pioneer DJM 800

Най-новото допълнение към надеждното DJM семейство от миксери на Pioneer - DJM 800. Инструмент, който ни дава възможност да разширим своя музикален хоризонт. Той вдига летвата високо относно качество, вярност и лекота на работа. Професионален миксер с 24bit/96kHz конвертор, цифрови входове и изходи, което го прави отличен за връзка с MEP 7000 по цифров път, без влошаване на качеството на звука.

Pioneer MEP 7000

Ние заложихме на него! MEP 7000 предлага високо качество, наследник е на основните функции и характеристики на популярната серия CDJ плейъри и в същото време е много компактен и мобилен. Конзолата позволява да свирим MP3/AAC файлове, съхранени върху различни формати памет, заедно с възпроизвеждането на музика от конвенционални медии като CD, CD-ROM, DVD-ROM дискове. Pioneer MEP 7000 – Отлично решение за един мобилен DJ.

JBL EON 500

Последното поколение JBL EON 500 предоставя повече мощност, преносимост и гъвкавост, отколкото всяка друга колона в своя клас, вдига летвата драматично за активни системи за озвучаване, като запазва подписа на JBL. Чифт EON 515 S + 18 инчовия субуфер EON 518 S – най-мощния комплект от серията! На това заложихме ние. Те звучат добре, изглеждат добре и дават уникална вокална честота и саунд, който ще запомните!

 

Behringer DDX3216

Цифровият миксер до скоро беше основен силов играч в студийната ни работа. В миксера са вградени 4 ефект-процесора, които са на разположение от всички 32 канала и осигуряват алгоритми като хорус, Delay, LFO филтър, фейзър, Pitch Shifter, реверберация, тремоло и много други. Не един изпълнител на живо е усетил удоволствието от работата с тях! Просто си има всичко!

Apple Macbook pro 13

Резервен вариант, но не за подценяване. Малкият преносим компютър побира всичко необходимо за един мобилен диджейски екип. Но той за това е създаден:) Както казват – MacBook си има по нещо за всеки. С издържлив поликарбонатен корпус "unibody", тънък 2.74 см и само 2.13 кг, той се побира навсякъде! Когато ни е необходима бърза реакция, едно докосване е достатъчно:)

Периферна техника

Накратко: Автоматично сканиране на всички приемници за прост и сигурен избор на честота. 1440 честоти в обхвата 36 MHz за по-голяма гъвкавост в настройката. Пик контрол. Шумоподтискане с пилот тон (изключваемо за обратна съвместимост с оригиналните EW системи). Измерване на звуковия сигнал на LCD дисплей. Отличен вокален микрофон с неоспорими качества!