Преди броени дни, моята партньорка в Sound The Best – водещата Гани Добрева сподели с Вас радоста си – тя е победителят с късмет в последната томбола на NovaVizia.com и печели безплатен пропуск за семинара за организаторите на специални събития Eventex Seminar!

И понеже ние вярваме в това, че добрите новини трябва да се споделят, нека сега аз Гали Рачев ви разкажа какво ме кара да се усмихвам повече днес, и защо съм толкова нетърпелив да дочакам датата за следващото ни участие. За нас е изключително важно как ще звучи музиката, която пускаме! Ето защо ние не спираме да правим подобрения, както в похватите и стила си на работа, така и в техниката, с която работим – нашите „УМНИ МАШИНИ“ Стига толкова! Позволете да ви се похваля! :)

От няколко месеца насам, аз като DJ и главен отговорник за звука на Sound The Best, внимателно проучвах, дискутирах с колеги, четях (учих се) – какъв миксер да избера за да попълним семейството на „Умните машини“ с още една придобивка, която с моя помощ разбира се, достойно ще ни представи пред Вас – нашите приятели, подръжници, клиенти. Е, взех решение! И Гани Добрева ме подкрепи изцяло!

Поръчахме си „върха на сладоледа“ Повярвайте, прекрасен е: High-End Digital Mixer Pioneer DJM 800 – миксерът, който се препоръчва от много професионалисти, инженери и DJ-и е вече в ръцете ми. И аз съм безкрайно щаслив от това. Позволете ми да ви го представя по-обстойно. DJM 800 е инструмент, който ми дава възможност като професионалист, да разширя своя музикален хоризонт. Той вдига летвата високо относно качество, вярност и лекота на работа. Професионален миксер с 24bit/96kHz конвертор, цифрови входове и изходи, което го прави отличен за връзка с моя MEP 7000 по цифров път, без влошаване на качеството на звука. Забележете, Pioneer DJM 800 е подходящ не само за клубна работа и участия, но и за студийна работа със своите възможности за 44.1/48/96kHz честота на входния сигнал, и 48/96kHz на изхода. Автоматично влиза в употреба в моето студио за създаването на ремикси на любими парчета ;) Многобройни други характеристики правят DJM-800 идеален за всеки усъвършенстван DJ. Няма да навлизам в подробности. За по-любопитните и опитни колеги, прилагам линк към пълна техническа информация, която може да намерите тук.

А за хората, които не се интересуват от битове, килохерци, ефекти, фейдъри и прочие, но пък със сигурност могат да различат добрия и качествен звук, ние от Sound The Best, заедно с най-новия член в семейството на „Умните машини“ сме насреща да се преставим достойно!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 882 пъти

6 коментара по Умните Машини – part.1

 1. от Гани Добрева

  Да ни е честит!Много се радвам и нямам търпение да го видя на бойното поле!:))))

 2. от Стефан Русев

  Поздравления за миксера.

  Mного сериозно инвестирате в техника. Това е похвално.
  Пожелавам ви много готини клиенти и много успехи.

 3. от Галин Рачев

  Благодаря ти Стефан. Похвално е, да. Полагаме големи усилия и няма да скромнича когато се налага. Всеки си има някакъв стил. Нашия е такъв…и надявам се успешен. Хората, които ни познават и с които сме се работили трябва да кажат. А ти? Разбрах от вашия блог, че и вие има за какво да се радвате :) Браво! Поздравявам ви! Целия екип на INDESIGN!

 4. от Гани Добрева

  Поздрави и от мен за целия екип на INDESIGN!

 5. от Иво

  Задобрявате много бързо. Чак ми се приисква и аз да пиша за вас.

 6. от Гани Добрева

  Ами пиши де:))))

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>