„Малко неща могат да ти вдигнат пулса повече от вдигнат фейдър!” Здравейте! Това сме ние -  Гани Добрева и Гали Рачев . А това е първата ни крачка в блогът на Sound The Best!

Както всяко начало,  и това не е лишено от емоция, даже напротив – като хора които я  създават, знаещи какво означава да работиш всеки път с предизвикателство,  знаем че оттук нататък всичко което сме преживели,всичко което ни вълнува и искаме да споделим, ще намери място в нашия блог, ще даде емоция и на вас – които четете  и това е достатъчна причина сега, в първото ни откровение да ви разкажем какво за нас означава НАЧАЛОТО.

Едва ли можете да си представите усещането преди старта. Едва ли друг може да си представи какво е да си в центъра на партито но не точно тогава, когато градусите са високо а доста преди това, когато усещаш погледите, очакването, вълнението. Нека ви разкажем как се случва всичко:

Нареждаш машините, опъваш кабелите. Прокарваш ръка по хладните  метални повърхности. Умните машини са готови за събуждане. ON. Плъзваш леко фейдъра нагоре и виждаш как светва зелено-жълтата пътека, после звукът влиза под кожата ти. Изкушаващо…сега ще изровиш най-любимото си парче. Толкова любимо, че намираш директорията и файла със затворени очи. Ако познаваш всеки тон от него, ще усетиш точно кой цвят от честотната палитра липсва…или не липсва. Едно  – две…SOUNDCHECK – готово! Минути по-късно: Гледаш хората около теб, дишаш с пулса им …и честотата е открита! Да видим…дали ще започнат да потропват с крака под масата от следващото парче? Несравнимо…Децибелите ти се подчиняват, но е рано още да развържем кучетата. Ако знаят само какво им е замислил диджея…Темпото след малко ще тръгне нагоре…

Изтичат секундите, обратното броене не спира сърцето ти, напротив – влива се в ритъма му , заглушава го и вече си друг. Горещата точка е зад пулта – целият свят в един момент се събира на върха на пръста ти. Отсреща е човекът който ще те допълва тази вечер… с микрофон в ръка, кимва леко с глава, когато среща погледа ти. PLAY!

 

 

 

Всеки път си струва да бъде извървян, само заради вървенето към целта. Първата малка крачка може да означава началото на голямо пътуване!!! Да го извървим заедно!

Добре дошли в света на Sound The Best!

 

 

 

 

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1752 пъти

13 коментара по Добре дошли в света на SoundTheBest!!!

 1. от Гани Добрева

  :)

 2. от Мария Ненова

  Съпричстна съм към всяка стъпка на SoundTheBest и се радвам много и за тази последната!
  Бъдете все така креативни и пълни с ентусиазъм и положителен заряд! Напред и нагоре във всяко Ваше начинание!

 3. от valia

  strahotni ste.prodaljavaite vse taka da radvate horata i da povdigate adrenalina do neuznavaemost

 4. от Ирина Чалъкова

  Вълнуващо и затрогващо…..
  Успех…по пътя, който сте захванали да следвате!!!!!!!!!!!

 5. от Гани Добрева

  Благодарим за топлите думи и за подкрепата!

 6. от сем. Златка и Владимир Савови

  Първо, поздравление за сайта – станал е много стилен и уникален!
  Също така да ви благодарим за професионализма и за уникалния купон, който направихте за сватбата ни! :-) Благодарности на Гани, за организаторските й умения и за невероятното шоу, което сътвориха с бандата Perfect Stranger! Благодарности и за Галин, който се погрижи за отличния звук и за прекрасните снимки, които е направил! :-)
  Получихме отзиви от много гости, че сватбата е била уникална и е харесала страшно много на всички!
  Затова (и не само :-) горещо ще ви препоръчваме на всички кандидат-младоженци и организатори на обществени прояви, които желаят партито им да бъде уникално и незабравимо!
  Поздрави от нас, и нека винаги да сте така усмихнати и лъчезарни! :-)

  • от Галин Рачев

   Злати, Владо, да чуваш такива отзиви за работата си е меко казано удоволствие! Това всъщност е главното, което ни дава сили и хъс да продължаваме – ръкостискането в края на вечерта, погледа в очите и силните думи! И когато това започне да се повтаря, значи сме си свършили работата добре. Радваме се искрено, че вашата сватба се получи много добре. Тя бе уникална наистина и това няма как да остане незабелязано от гостите и приятелите. Радваме се също толкова, че във ваше лице намираме и едни бъдещи добри приятели, с които да споделяме музикалните си пристрастия. А ако можем и да си бъдем полезни…какво по-хубаво от това! Още веднъж, благодаря Ви за коментарите! Щаслив съм, че бях част от вашето парти!

 7. Pingback: Предизвикателството на SoundTheBest | Блогът с новини и съвети на Sound the Best

 8. от Пламен Георгиев

  Сайта ви е невероятен! БРАВО!!!!!

 9. от Пламен Георгиев

  Това е най-хубавият DJ сайт който открих в мрежата.Кой го направи?

 10. от Гани Добрева

  Благодарим за добрите думи!Това наистина е голямо признание за нас, особено от колега с толкова много опит и прецизен музикален вкус!
  Постарахме се и ще се стараем все повече, като считаме това за приятно задължение не само към нашите клиенти, партньори и приятели, но и като символ на уважение към колегите от бранша!

 11. от Svetla Nikolova

  Поздравявам ви!Стила ви ми харесва!

 12. Pingback: Sound The Best…една година по-късно | Блогът с новини и съвети на Sound the Best

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>