Неделима част от нашата предварителна работа с вас – младоженците е да избистрим всеки детайл по време на сватбата. Всички ритуали – от въвеждането до финалната балада. За целта създадохме анкетна карта, която получавате от нас доста преди деня на сватбата, за да имате достатъчно време да формулирате изискванията и желанията си към нас. Отговаряйки на въпросите ни, ще е по-лесно за нас да се ориентираме във вкусовете ви и да се запознаем с тези на вашите гости. Препоръчваме ви да не оставяте попълването за последните дни преди сватбата. Едва ли ще ви останат нерви и настроение за това…

Отваряме темата за музиката в свaтбата за сетен път, защото често се изправяме пред едни и същи въпроси.  Част от тях ще се опитаме да разгледаме в серия от статии с предварителната уговорка, че те само могат да дадат насоки, не и да определят. Ще сме благодарни за всяко мнение, различно от тези тук :) :

Каква да бъде музиката по време на настаняването на гостите? Добре е да знаете, че ние от Sound The Best ще бъдем в ресторанта доста преди вашите гости да започнат да влизат. Ще инсталираме Умните машини, ще прокараме кабелите по най-безопасния път, за да не ви създават неудобства. Когато първите гости прекрачат прага на ресторанта, ще чуят приятна тиха музика, подбрана от Галин Рачев – един истински професионалист знае как да погали ухото на слушателя. Той би ви предложил: Sting, Eros Ramazzotti, любими БГ хитове, …всеки път е различно

Влизането на младоженците. Обикновено става на Менделсон. Дори и изтъркан от въртене до ден днешен този сватбен марш носи много тържественост! Оставайки на вълна класическа музика, изборът е голям – от Моцарт до Вивалди, Шопен и Чайковски. Тук обаче бъдете внимателни. Помислете за усещането което ще създаде избраното от вас произведение. Ние бихме ви насочили към изпълнение на живо от добри инструменталисти! Тържествена е и „Aria“ на Yanni. Ако желаете да избегнете Менделсон, но да запазите силата на момента, това е нашето предложение. Друга възможност е химна на Родопа планина 100 Каба Гайди – Бела съм бела юначе. Изборът на фолклорна музика за началото винаги се посреща добре. Честа практика е младоженците да бъдат въвеждани с фолклорен танц и ритуал, изпълнен от професионални танцьори. Преходът към традиционното захранване с хляб и мед в този случай става леко и забележимо. Хард Рок? Звучи дръзко, но повярвайте, може да има взривен ефект! Не пренебрегвайте любима песен заради това какво ще си помислят гостите! Водещо е вътрешното ви усещане, а нашата работа е да го превърнем в цялостен и завършен ритуал. Ако се замислите за нещо по-живо, тук излизаме с рязък завой от тържественосттта и отваряме дансинга…Готови ли сте? Ние знаем как да продължим след това! А на вас ще пожелаем да издържите на темпото в следващите няколко часа. Ако ви стиска, ние сме насреща!

Едва ли е изчерпана темата с музикалното аранжиране за въвеждането на младоженците. Въображението ви може да стигне далеч. Ние също! Но запомнете – различното може да бъде красиво, емоционално и да се впише хомогенно сред другите ритуали. Ето защо ние от Sound The Best държим на предварителните срещи и разговори с вас. Не е възможно сватбения ден да бъде режисиран от начало до край, но ключовите моменти, тези които вие ще запомните, могат да са лични и уникални, а ние сме отворени към всяко ваше желание!

За нас ще е предизвикателство! Ние ще го изпълним! Очаквайте продължение!

С радост ще посрещнем коментарите Ви!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 2459 пъти

2 коментара по „Мисия Сватбата“ – част 1 – Музиката

 1. от Мария Ненова

  Мдаааа, влизането в ресторанта…един от най-тържествените моменти на празненството! Струва си добре да се обмисли. Не съм се замисляла каква песен бих избрала, но със сигурност ще ми е доста трудно, когато му дойде времето. Надявам се насреща си да имам професионален екип като Вашия за да ме насочи!
  Давам Ви идея за следваща интересна статия – а именно да засегнете темата за всички традиционни и модерни ритуали, които могат да внесат настроение и незабравими емоции в сватбеното тържество!

 2. от Гани Добрева

  Помощ от професионалисти никога не е излишна, но на първо място важно е да се знае че преди и в деня на сватбата, младоженци, диджей и водещ, фото- и видеооператори сме един ЕКИП.
  Като се замисля,и на мен би ми било трудно:))))
  Но съм категорична – няма да е нищо стандартно!!!Ще го измисля,сигурна съм, важно е и половинката да е съгласна все пак, иначе щури идеи от мен колкото искаш:)))
  Темата за ритуалите е много интересна!Ще я разгледаме, обещаваме!

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>