Здравейте приятели!

Да, това сме ние – Sound The Best :) Галин Рачев и Ганка Добрева – вашите DJ и водеща…и не само! :)

Продължаваме темата за музиката на сватбата отново с предварителна уговорка, че всичко е въпрос на избор, понякога и на моментално решение. Важното е да знаете, че Вие имате думата и имате право да знаете какво ви е приготвил вашият DJ.

След ритуалите по въвеждането на младоженците в много от случаите изборът на диджея пада върху спокоен и неутрален музикален пълнеж, като така дава възможност на тези от гостите ви, които малко ще закъснеят да влязат и се настанят удобно, както и вие самите да вземете глътка въздух, преди да е започнала веселбата.

За първият брачен танц песента избирате Вие. Ние можем и ще ви насочим ако поискате. Посветихме цяла статия и събрахме повече от 150 предложения от Вас, които сме описали в специален списък, който ще ви предоставим в удобен формат. След първия брачен танц следва кумското хоро, а след това Гали Рачев ще вдигне темпото и ще ви въведе в най-забавната част от сватбата – момента, който всички очакват. За него ние се подготвяме предварително.

В нашата анкетна карта има въпроси, които имат за цел точно това – да ни насочат към предпочитанията на вашите гости и на вас самите разбира се. Не случайно сме предвидили графа за песни, които задължително искате да чуете, а също така за такива, които нямат място на вашия празник.

Вечерята: По време на вечерята и за кратко намаляме децибелите и темпото. Спокойния музикален фон ще Ви даде възможност да размените по няколко топли думи с приятелите и гостите ви, така че да не е необходимо да се надвиквате, за да се чуете с тях. И когато дойде отново момента за раздвижване, …когато дойде момента за създаване на приятни спомени, вашият DJ ще бъде готов за това! :)

Помнете, че строгите забрани не работят много успешно. Нека гостите ви се забавляват! Ние ще спазим изискванията ви, но е трудно да се отказва и на вашите гости. Все пак това е вашия ден, но те са дошли да ви уважат и да празнуват заедно с вас. Не ги лишавайте съвсем, нека има по малко за всеки. Тук е момента да напомним, че предварително изготвен от вас плейлист може да е голям помощник и ориентир. Не се отказвайте! Отделете време и го направете!

Финалът: Всеки диджей има собствен начин да завърши сватбеното тържество. Обикновено точката се поставя на последната балада, но това не означава, че след нея музиката ще спре и ще си тръгнем! Този вълнуващ момент можем да удължим още дълго, а ние със сигурност ще го направим, ако усетим че не сме взели силите ви до тогава. :)

P.S. Снимката горе е от последното ни участие тази година :) Няма да казваме нищо. Просто ще си спомним, ще се усмихнем и ще пожелаем и на вас такова преживяване! Следете ни!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1070 пъти

3 коментара по Мисия сватбата – част 2

 1. от Мария Ненова

  Хехехех…значи DJ-я може да ни посвири и на тарамбука :) Ще да е било забавно :)

 2. от Галин Рачев

  DJ-я може много неща :)
  Както казах по-горе, диджея не е просто диджей, както и водещата не е просто водеща. Усмихнете се де :)

  • от Мария Ненова

   :)

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>