професионалано озвучаване

 

Здравейте приятели на Sound The Best!

Отваряме темата за музиката на сватбата отново, понеже е неизчерпаема – колкото повече младоженци имаме, толкова повече са  изискванията и детайлите с които трябва да се съобразим!
Няма нищо лошо, всеки уважаващ себе си диджей би обърнал внимание на музикалните вкусове на аудиторията си и би направил всичко възможно да изпълни всички желания.

И понеже е всеизвестно, че не сме безразлични към музиката която пускаме, сме длъжни да ви разкажем малко повече за това, как стоят нещата от другата страна на плейърите.

 

Тези от вас,които вече са минали подготовката за сватбата си с нас като сватбени  диджей и водеща, знаят колко подробно и внимателно съставяме профила на клиентите ни, колко дълго и задълбочено се подготвяме за денят Х . Изненади никога не са изключени.

Но не за тях ще стане дума в тази статия, а за онези, до болка познати парчета, както каза една наша бъдеща булка, която ме вдъхнови да напиша тези редове „…изтърканите ретро-хитове, които ги пускат на всяка сватба, не ги искам!”

И така. Вероятно не ходите всеки месец на сватба. Ние обаче ходим. Дори много по-често. Оженили сме…да видим…100…150 двойки, може и повече…Ако можехте да присъствате на всяка наша сватба, щяхте да се чувствате като в дежа-ву – уж всяка сватба е различна а музиката почти една и съща – ретро, нови хитове, златни бг песни, народна музика, балкански ритми и рок. Пропуснах ли нещо? Май не.Това са най-разпространените жанрове на масови мероприятия съставени от хора  с възрастова граница 18-65 години.

Едно такова събитие протича в рамките от 5 до 8 часа. Средната продължителност на една песен е около 4 минути. Сметнете, колко песни минават за 1 час – някъде около 15.

Не е много, нали? На третата сватба с нас вече ще ви се струва че пускаме едни и същи песни, макар и да си знаем че не е точно така wink

Разнообразие трябва да има и ние определено знаем как да го постигнем!

Някои песни обаче си остават „стожери” на партито, колкото и да са ни омръзнали.

Пускат се постоянно, пълни анахронизми са, но не излизат от ротация – това са предимно ретро парчета като Eruption – One Way Ticket, Bad Boys Blue – You` re'a woman I'm a man,  Boney M – Rivers of Babilon  и „любимото” ми…Modern Talking – No Face No Name, No Number! Ей с това последното се борим  открай време, искаме много да не ни се налага да го пускаме и въпреки всичко,въпреки че вече никой не си спомня кои бяха Modern Talking, още на първият акорд дансинга се пълни!

Истината  мили бъдещи булки е, че в същност тези парчета изкарват на дансинга по-възрастната част от гостите, на които не им трябва много „твърдо гориво” за да започнат да танцуват.
Ние разчитаме силно на тази група, тъй като те „отварят” дансинга. Покрай тях скачат и останалите, а оттам нататък е лесно – хорце или нещо по-новичко, ще се приеме добре!

Нашият съвет – колкото и да са ви омръзнали тези парчета, не бързайте да ги пратите в кошчето! А пък и не подценявайте диджея, никога не се знае какво ще извади от "дълбоките" резерви smiley.

От друга страна, майките и лелите ви ще се почувстват все едно сте им направили комплимент, с любими хитове от тяхната младост… и току-виж са направили чудесна демонстрация на осемдесетарски флаш-моб wink

/ако го изгледате докрай, можете и да научите стъпките/

 

Има само една песен, която бие по точки изтърканото ретро  и може да замести с огромен успех всяко старо и прашасало английско парче – Лили Иванова -  Стари мой приятелю…и тази песен не си знае годините, но пък е българска и ще напълни дансинга безапелационно! Не само…ще се гушнат там най-близките ви хора и ще проблесне влага  в очите им…  Много личен момент, който ние украсяваме по прекрасен начин – с изпълнение на живо!

В следващата статия ще ви разкажем за магията на хорото!

Ако това,което прочетохте ви харесва, дайте един „лайк” или оставете коментар по-долу !

 

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 2654 пъти
Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>