Is that a Fender guitare? :)

от Галин Рачев
Вижте всички мои статии

Кажете, вярно ли това на снимката е Фендер?…

Но тя го поля и запали с уиски…Горила! :)

 

Противно на очакванията, не ми пука, че идва зима. В последно време, аз – Галин Рачев – диджей в Sound The Best, започнах да слушам все по-горещи парчета и ми е топло :)

Пуснете си парчето…послушайте. После пак. Вгледайте се по-внимателно в детайла. Знам, че го направихте :) Няма начин такъв умопомрачителен сексапил да остане незабелязан :)

Caliente…caliente…caliente… Думите на диджея на клуба /или поне аз го видях като такъв/, който представя Изабеееееееееляяяяя. Жестоко! :) Настръхваш още в началото.

Пилон. Секси извивки. Горещо бельо. Завидни танцувални умения. Задната седалка на американски автомобил. Той и тя.  Не просто китари. Не просто език. Страст! И разбира се…поредният добър хит на Бруно Марс – Горила.

Режисьор на клипа е самия музикант. Може би и не случайно. Централно място по сценарий заема доскоро неизвестната за мен пепеляшка от Мумбай – актрисата Фрейда Пинто. Който е гледал "Беднякът милионер", може би ще нареди пъзела с лицето на 28 годишната актриса. Да, това е тя :) Само че в ролята на екзотична стриптизьорка.

Не знам дали има нужда от повече :)

За музика ще говорим друг път ;)

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1969 пъти
Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>