Да! Дори и нищо друго да не се случи повече, можем да се поздравим с една успешна 2012 година откъм БГ музика! Няма да ви занимавам излишно. Исках просто да споделя с вас няколко клипа, които ме карат да се радвам, че нещо в България очевидно се случва! И не за пари! Просто от кеф… Така е!

Няма как да забравим фурора, който направиха на световния бийтбокс шампионат в Германия Александър Деянов – SkilleR и Адриана Николова – Pe4enkata. Те спечелиха световните титли при мъжете! И жените, разбира се :) сред участници от 70 държави. Това бе втора световна титла за SkilleR, след като миналата година той спечели и в Швейцария. 

 

Старо и младо подскача и с ръцете над главата повтаря: Свършвам работа и дим да ме няма :)

Леко габровски шеги за всички аверчета от Ангел и Моисей feat. Криско :)

Яко патриотични чувства, смесени с много страст благодарение на ЛОРААААА Караджова със КрисТО :) Вкусеееееен живот като бисквиткаааа

Иииииии…"Позволете ми от името на моите другари да ви приветствам най-сърдечно…" Познахте ли го вече? Точно така! Криско. Почивни дни.

Софи Маринова изпя "Обичам те" на 12 езика! Това обаче не и помогна да се класира за големия финал на Евровизия 2012 в Баку. Норвежците ни изпревариха по гласуване с една държава повече и това попречи на Софи да продължи. На нея обаче и даваме на шега сребърния медал, защото все пак десетото място на Евровизия си е второто най-добро постижение след Елица и Стунджи, които се класираха пети през 2007 година. Е, ….буте хафтут манге :) Ето я и нея…

Дами и господа, купихте ли тетрадки на децата си?

А видяхте ли на кориците Азис? Да? Лелееее…

Почитателите на фолка гласуваха за хит на лято 2012. Те определиха като безапелационен победител парчето на Андреа и Азис "Пробвай се" Оставям на вас възможността да се пробвате да го намерите в youtube.

SoundTheBest – LookTheBest! До скоро ;)

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 546 пъти
Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>