По жицата…

от Галин Рачев
Вижте всички мои статии

Не беше отдавна времето, когато по кожените якета се мъдреха редици с метални пирамидки а косите се носеха силно тупирани и дълги, достатъчно че да крият запушените със слушалки уши, привикнали на остри, режещи звуци. Тогава, изрязвахме плакатите на Aerosmith и Scorpions от списанията, за да ги залепим с тиксо на стената а единственото предаване за як рок беше в неделя полунощ по „Хоризонт”.Не беше отдавна, но обърнете ли се назад, с изненада ще откриете колко вода е изтекла от нароилите се телевизионни канали и радиостанции, торенти и социални мрежи. Новото Рок Възраждане не остави назад и Кърджали, а тези дни, улиците на малкия град ще се залеят с музика отново – АРПЕЗОС РОК ФЕСТ! На 22 и 23 октомври, сцената на феста ще събере порасналите момчета от групите „Каталог”, „Фокус Бенд” ,”Блус Трафик”,”Монолит”, „Саунд Фордж” ,”Кръпка Блус Бенд” и Васко Кръпката. През следващите дни, страниците на нашия блог ще станат арена, съпъстваща фестивала – ще ви разкажем за тях, за духа на истинския рокаджия и за преживяването да си на първия ред, когато се ражда блуса и рокенрола.

Следете блога ни! Sound The Best – сигурни сме че всички участници и фенове ще се насладят на як купон и много качествен рок!

OK let me see what’s next….Рок фестивал в Кърджали!!!Това е истинско предизвикателство присъщо на яки рокаджии, които не се предават на приспивачите обсадили ни отвсякъде!Хайде да атакуваме с готина музика! Да живее Rock’n Roll – а чак до края на света!…Че и след това!!!” – Васко Кръпката

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1133 пъти

8 коментара по По жицата…

  1. от Гани Добрева

    Не ви ли се прииска да сте там?

  2. от Стефан Русев

    Определено ДА.

    Поздравление за блога и ви пожелавам много успех.

    Смело напед :)

  3. от Галин Рачев

    ВХОД (за двете вечери) – 25 лв.
    ПАКЕТНА ЦЕНА за две нощувки, две закуски и вход за двете вечери – 79 лв.

    Начините на заплащане по принцип ще са два:
    - Плащане в брой на място в к-с „Арпезос“ (Ангел Бозуков – 0888 956526).
    - По сметка, чийто номер допълнително ще бъде съобщен. При този начин на заплащане се запазват вносните бележки, при представянето на които организаторите ще ги заменят с входни билети и карта за регистрация в хотела.

    В зависимост от заявения интерес за посещения на културно-исторически места (Перперикон, Татул, Каменните гъби, Каменната сватба, пещера „Утробата“, манастирски комплекс „Свети Йоан Предтеча“, Исторически музей – Кърджали и др.), като организатори имаме готовност да реагираме и в тази посока, съвместно с многобройните местни операторски фирми.

  4. от Галин Рачев

    А коя е любимата ви българска група? Направила ли ви е хубаво впечатление с участието си? Или просто имате запис на българско парче, което ви харесва? Ще се радваме да го споделите с нас ;)

  5. от Гани Добрева

    Нека ви разкажа нещо:)))
    Преди доста време, българските групи правеха летни турнета по летните кина в цялата страна.
    Ех, как чаках лятото за да ходя по концерти!!!
    Тогава само, можеше да бъдат видяни на живо групи като СИГНАЛ, ФАКТОР, ИМПУЛС, LZ, Милена Славова и РЕВЮ, АХАТ…гледала съм ги! Е,…не от първия ред…най-много от третия!
    Добри бяха!Страхотни!
    Силвия – грабнала един жичен микрофон, ходеше из публиката с него…имаше такава техника на работа с кабела, че въпреки високите обувки, никога не се спъваше!Пееше яко два часа и повече абсолютно всякакви парчета, с блестящи височини,перфектно изработени,оставяше ме безмълвна…
    А Милена Славова имаше тяло на манекенка и глас на разярена пума!Бунтарката на БГ Рока не спираше да скача по сцената и да пее едновременно,сякаш беше навита пружинка!
    Всички без изключение свиреха здраво!
    Каквото и да си говорим, рокът е музика родена с огън!Никой от другите стилове не може да се доближи до силата му!
    Питайте ги с каква техника свиреха тогава.Ако имаха сегашната, преди …….-айсет години, представяте ли си какво биха направили?

  6. от Svetla Nikolova

    хахаха!Това последното…Милена….хихи!Разярена пума!Такова сравнение не бях чувала!…:))))

  7. от Галин Рачев

    Ооо, не се очудвай. Очите на жената ЛЪВ виждат детайли, които не всеки забелязва! хахах :)

  8. от Гани Добрева

    Хаха…така си е!
    Здравей Светла!Добре дошла и от мен!

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>