По жицата…от Кърджали

от Галин Рачев
Вижте всички мои статии

Специално за блога на Sound The Best – пряко от Кърджали – г-н Игнат Пейчев:

Нормално би било след приключването на рок-феста да си зададем въпроса, „Каква е все пак ползата от подобен род прояви?“- Мисля, че тя се крие в полезността на една от основните дейности при човека, а именно в неговото човешко общуване. В един такъв фестивал хората преди всичко общуват чрез звука, чрез атмосферата и когато той е претворен в хубава музика, то достига по бързо и по дълбоко в душата и сърцето на хората, прави ги усмихнати и най вече, прави ги по добри и истински. Тогава усещаме, че звукът ни е уловил. И понеже фестивал в превод означава празник, то на всеки празник е задължително да присъства хубавата музика, добрия, качествен звук. Така и ще кажем – „Evеry fest – Sоund the best“ :)

Благодарим ти Игнате, че любезно предостави статиите си за нашия блог!
На организаторите на рок феста в Кърджали, пожелаваме постоянство, много сили и упоритост, за да го има и занапред!

Започнахме серията от статии за „Арпезос рок фест” като опозиция на явлението, което смело нарекохме джънк-музика. Няма да се връщаме назад. Завършваме така: Всяка глупост има си време…” – се казва в едно парче на „Ахат” и с право! Окей, ще го дочакаме! Дотогава – жицааааа!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 682 пъти

2 коментара по По жицата…от Кърджали

  1. от john72

    Случайно попаднах във вашия блог. Искам да ви поздравя за добрата работа! Четейки поредицата от статии искренно съжелявам, че не съм разбрал по-рано за това събитие. Позитивната енергия лъха и сега, през блога :) Всички участници на феста и най-вече организаторите и домакините заслужават адмирации!!!

  2. от Галин Рачев

    Така е john72. Както писахме и по-горе, единодушното мнение на фенове и музиканти е, че феста се е превърнал в един празник за Кърджали, страхотен купон, който ще се помни. Нека се запознаем и визуално с човека, който стои зад всичко това – Ангел Бозуков…
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=124855097572882&ref=mf

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>