Прохождане

от Галин Рачев
Вижте всички мои статии

Добре дошли в света на SoundTheBest!!! Звучи ли ви познато? Значи сте били с нас и точно преди месец – тогава, когато написахме първата тема на стената на нашия блог. Да, блогът ни има празникстана на един месец – началото на първите опити за комуникация с вас. Рано е да започваме с благодарностите, но да, благодарни сме на вас, че четете, коментирате и споделяте мненията си за написаното от нас, дори и по телефона. Това много ни радва! Ценим също така и подадената ръка на всички приятели, които вярват в нас! Благодарим Ви!

Преди седмица в интервю за нашия блог, дизайнерът Стоян Димитров от AVIN STYLE сподели, че много често намира вдъхновение за моделите си в думите на своите клиенти. Няколко изречения разменени с тях му дават насоката за следващата дреха създадена от него, да носи потенциала на хит! Да, имаме ориентир в търсенето на точната посока благодарение на вас! Ще се вслушваме в мненията ви, ще ги търсим и ще ги ценим, дори когато не са ласкави. Иначе не бихме оценили стойността на това което правим. За един истински диалог са нужни две активни страни, не просто говорещ и слушащ. Благодарим ви, че можем да си говорим с вас! Първата малка крачка може да означава началото на голямо пътуване! Да го извървим заедно!

Един SMS късно снощи даде повод тази статия да види бял свят. Ето го:

Знаете ли, че бебетата първо се учат да се изправят, а после прохождат? Може да им е трудно, но с времето стават силни и уверени…Един ден пускат ръката която ги държи и тръгват смело.”

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 611 пъти