Те ти, булка, Спасовден!

от Гани Добрева
Вижте всички мои статии

Здравейте приятели на Sound the Best!

Не чака  природата и ето -  още щом  започне да припича слънцето и става зелено,зелено…Не чака и човешката природа -  още щом се вдигнат градусите и хвърлим дебелите дрешки, по улиците плъзва толкова много съблазън и ни става едно любовно, любовно…ах!

Ние -  нация твърдо свързала традициите си с природата не сме оставили незабелязан този факт  и не случайно точно 40 дни след Великден – на седмият Велики четвъртък от далечни времена се чества Спасовден – единствената нощ в годината когато  на отсъствието на съпругата в брачното ложе и присъствието и в нечие друго не се счита за изневяра! Не си мислете обаче, че за всички е разрешено! С привилегия се ползвали само тези жени, които имали трудности в зачеването. Вярвало се че само тази нощ  те могат да се излекуват от безплодието, като  преспят на открито, под  цвете росен  с мъж, с който нямат родствена връзка, дори и с напълно непознат! На сутринта, още преди зазоряване  те се разделят, без да се обръщат назад и каквото било-било! Заченатото в тази нощ  бебе се приемало от съпругът като свое собствено и  семейният живот продължавал в мир и любов! Само един единствен ден в годината…ама било  разрешено! Ей, да не хукнете по ливадите тази нощ, нищо че е Спасовден! Сексът на открито носи  много тръпка, но и известни рискове…които не бива да забравяме…Извън тях обаче си остава чистото удоволствие което  може да бъде подсилено с помощта на афродизиаците  - един среднощен пикник на цъфнала поляна няма как да не ви подейства в правилната посока ако сте с правилният човек и ако сте подбрали добре менюто:

 - Скаридите се считат за мощен афродизиак -  освен че са вкусни, те съдържат много цинк,който пък има отношение към производството на семенна течност но…няма да ви качат на върха на удоволствието.По-скоро ефекта им е косвен и идва след 9 месеца при редовна употреба.

 - Шоколадът -  съдържа фенилетиламин и серотонин, които задействат зоните от мозъка, свързани с удоволствието.Със сигурност ще ви накара да мъркате докато парченцето се топи в устата ви…е щом сте почнали с мъркането, не спирайте, дори ако шоколадът свършиJ…продължете моля!

 - Вино – не ви е необходимо голямо количество -  само чаша –две бяло или червено вино.Аз залагам на червеното, само толкова,колкото да раздвижи кръвта и за отпускане.Не повече.Иначе има обратен ефект – провалът е сигурен! 

- Лют пипер, люти чушки, черен, бял пипер – вдигат тонуса, но не прекалявайте ако имате чувствителен стомах!Все пак са храна и ако добавите  повече, можете да прекарате нощта в спешния център.

- Подправки -  женшен, джинджифил, копър, мента, индийско орехче, кориандърът, кардамонът и чубрицата са всеизвестни стимулатори на сексуалното удоволствие. Ако заложите на тях,няма да сбъркате!

 - Целината и трюфелите съдържат вещество,подобно на хормона на мъжката потентност – тестостерон. Включени в менюто ви, могат да донесат все приятни ползи!

 - Мурсалският чай е силен нашенски афродизиак и затова в Пирин и Родопите, където расте,  се използва от местното население за подсилване на либидото. Расте по цъфнали поляни. Я се огледайте??? Чашка на ден от прочутият лечебен чай правела чудеса!

Да, ако се замислите, ще се сетите и за още  стимулатори на сексуалното желание -  мед, аромати, музика, масажи, йога…спирам дотук! Както казва моят колега  Гали Рачев – най-хубавото предстои!…така че, стига приказки!…Напред! В атака!…че докато прочетете статията и Спасовден току-виж свършил!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1231 пъти

Един коментар по Те ти, булка, Спасовден!

  1. от валя

    Интересно. Доста удобно извинение за изневяра – възползвайте се !!! :)
     

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>