Cause even forever aint forever

от Галин Рачев
Вижте всички мои статии

 

”Спомням си, че бях ужасно тиха. Бях много срамежлива. Беше ми студено през цялото време. Имах пеперуди. Седях срещу Джей Зи. Бях зашеметена от звездата."

Робин Риана Фенти! Един водолей като мен! ;) Родена на 20 февруари 1988 г. в Барбадос.

Вижда света малко по-различно от другите. И като че и той и отговаря със същото…

 

 

Избирам да съм щастлива с теб, само ти и аз …Красиви сме - като диаманти в небето  ..изпълнени с живот!В ръцете ти се чувствам жива…видях очите ти – изпълнени с живот.В едно телевизионно интервю наскоро, Риана признава пред журналисти, че основното нещо за нея е, мъжа на живота и да е в мир със себе си. "Аз не съм в мир, ако той е малко нещастен или самотен. Не ми пука за нищо и никой. Това всъщност има значение, той да намери мир!"

 

I've been everywhere..Looking for you babe..Looking for you babe..Searching for you babe

 

Когато е на 16 години, се премества в САЩ, за да преследва музикалната си кариера под ръководството на продуцента Ивън Роджърс и по-късно подписва с компанията Def Jam, чийто управител тогава е рапъра Джей Зи. На 21 години вече има 4 издадени албума. През 2005 песента ѝ 'Pon de Replay' от дебютния и албум 'Music of the Sun' достига невероятната втора позиция на US "Билборд Горещите 100". Песента Umbrella се превръща в тотален хит и изпраща Риана на върха на музикалните класации. Печелила е много награди, включително Грами, People's choice awards, Teen Choice Awards, NRJ Awards, „Най-добър нов изпълнител“ в музикалните награди на MTV през 2006 и „Най-добър международен изпълнител на MuchMusic“ наградите през 2006…и още и още.

Сякаш крещиш, но никой не чува..Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като НИЩО..
Никой, никога няма да разбере колко боли..Чувстваш се безнадежден, и нищо не може да те спаси. Той си тръгва..
Готов си и искаш да си върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите!

 

Риана израства, слушайки реге. Започва да пее на около 7-годишна възраст. Детството ѝ е тясно свързано с пристрастеността на баща ѝ към алкохола и марихуаната и бурния брак на родителите ѝ, приключил, когато тя била на 14. Израстнала е в тристайно бунгало и е продавала дрехи на улична сергия. Посещавала е начално училище, а после гимназия, където формира музикално трио с две от съученичките си. Риана е била кадет във военна програма, която обучавала военните в Барбадос, а певицата-композитор Шантал била нейн сержант. Въпреки че първоначално иска да завърши гимназия, избира да преследва музикалната си кариера. Като писах за военни и сержанти, в съзнанието ми разбира се изниква клип, който няма как да се подмине с лека ръка. Незнам колко откачен трябва да си, за да напишеш подобна песен, изрисувана в едно такова размазващо видео..и текст, който те кара да се почувстваш…hard :) Наистина…

Най-готината к*чка на токчета е точно тук. Без страх! И докато ти плачеш, аз си хващам самолетаПо-добре да те осведомя че аз съм безмилостна!

 

Към края на поредния бомбастичен седми албум "Unapologetic", Риана пее сякаш тъжна и риторично: "Какво е любов без трагедия?" Но истинския въпрос, който може би самата тя и нейните продуценти поставят е, какво съм аз по дяволите без Крис Браун? Почти 7 минути, посветени на "Love Without Tragedy/Mother Mary". Това е парчето, което ме следва от няколко дни навсякъде, и което предизвика в мен това състояние…Аз да пиша за Риана…?…То е за теб! Защото знам, че ще прочетеш до края!

Тя пее: Кой е знаел, че това ще рани фатално и двама ни…Ти отне най-хубвите ми години, аз отнех твойте също! Сякаш любовта ме проряза в тъмното..Молех се само да не се повтори!

И завършва като че с молитва:  Нека просто живеем в настоящето, докато се имаме един-друг!!! Защото дори завинаги не е вечно! Умирам…Готова съм да умра за този момент…

За кого е всичко това? За кого се излива толкова много душа? Възможно ли е да се обича наистина толкова? ДА! Възможно е!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 443 пъти
Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>