Ех, тези луди сватби!

от Гани Добрева
Вижте всички мои статии
най-лудите сватби

Здравейте приятели на Sound The  Best!

Виждате ли снимката по-горе? Неотдавна я сложих на стената ни във Facebook и написах абсолютно на шега "Докажете ни че сте корави и ще ви оженим без пари" .

Шега,шега…обаче аз от своя страна абсолютно сериозно се замислих  – ами ако наистина се обади някой??

Ако вдигна телефона и чуя отсреща   – ние не искаме стандартна сватба, не искаме бели рокли и шаферки, Менделсон и кумска ръченица?…Как ви се струва? Голямо предизвикателство, нали?

Както знаете от предишните теми в блога, ние обичаме предизвикателствата и вече можем да се похвалим с доста нестандартни сватби, точно защото не робуваме на клишета и винаги търсим новото, различното, всичко което ще отличи вашият собствен сватбен ден. Приемаме с широко отворени обятия всички откачени и щури идеи за  сватбеното ви  парти!…/а дали няма да съжалявам че го написах??wink/

Ако имате няколко свободни минути, останете!

И така, разрових се в интернет и извадих  няколко клипчета, които си заслужава да изгледате, дори и да не планирате денят Х.

Започваме с нещо по-леко  -  нямо кино, трудно палеща ладичка и вбесена булка cheeky

Булката се справя по-добре с ролята си, нали? Аз съм ЗА нея cheeky…а младоженеца….още 2-3 сватби и ще се ошлайфа в актьорската игра!

Двойка Номер Две явно си падат по щуротиите, щом за сватбеното си видео "посегнаха" на корейската тупалка Gangham Style! Браво!

Нека се изправим и да посрещнем младото семейство братушки Ленин и Таня!

 

Следващите герои са проявили доста въображение в църковната церемония – ще се пренесем зад океана, където всичко е възможно, както казват местните – скай из Дъ лимит!

 

 

 

Пакистан не остава по-назад, но този път в разточителството има много екзотика и красота . Колкото до обичаите   -  и тук наравно с традициите в сватбата присъстват и добре познатите по цял свят първи танц, сватбена торта и хвърляне на булчинския букет!

Още малко сладост, преди да загрубеем? Любимата ми сватбена сцена! Love Actually, ако не сте го гледали, си струва само заради нея!  Ееееех…музикантската ми душа изревнува…госпъл хор, много пеене и музика на живо – да познавате някой, който да сбъдва такива мечти? /срещу скромна сума/

 

Със захаросаните клипчета -  дотук!

Предупреждавам, следващите не са за хора с нормални нерви cheeky

Както вече казах – загрубяваме! Персоналните ми фаворити в категорията "Най-луда сватба" безспорно са братушките от Дагестан! Тук главен герой е всеки друг, освен младоженците…! Както се вижда, алкохолът помага за падането на задръжките, а освен това, забележете -  има и блестяща игра с монтажа на видеото!Образец!

И накрая, абсолютният НОМЕР ЕДНО клип, увековечил една от най-откачените сватби, надминаваща дръзко дагестанци, братушки и други чуждоземци,дори и циганската сватба в "Черна котка бял котарак"100% булгарикус лудус, пристига директно с рейса от Враца за Бели Извор , в комплект с цялата рода, покъщина и добитък  /едър и дребен/ !

Ей тук е време да кажа : ДОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ КОРАВИ КАТО ТИЯ, и ще ви оженим без пари!

Уха…такава сватба се помни цял живот! Дръжте се…

 

 

Кое клипче ви хареса най-много? Оставете по един коментар под текста !smiley

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 2626 пъти
Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>