Напред в темата с продължение, а именно: Какво да изберем? – DJ, или група, или и двете? Вашият вариант номер дверок банда. Супер.

Втора част:

Тук ли стееее? :)

Любимите ви хитове ще бъдат изпълнени на живо и специално за вас. Дотук добре. Някога задавали ли сте си въпроса, колко парчета могат да свирят повечето от групите в България? Аз ще ви отговоря. Добрите групи имат в листа си около 200 парчета, които свирят добре. И то добрите! 200 песни, сравнени с огромната фонотека на един DJ…няма място за сравнение. Разбира се, не можем да не бъдем обективни и тук. Едно добро изпълнение на вокала, или солото на китариста на живо, не могат да се сравнят в никакъв случай с пуснато парче от моята система. Да, така е, но не забравяйте и друго: Пример – аз харесвам „Whitesnake” и „Dream Theatre” – „Висока летва!” – ще кажат познавачите и имат право. Колко музиканти в България могат да изпълнят техни неща така, че да остана доволен? Да, познаваме и такива, но те са твърде малко! А помислихте ли за любимата Ви баба? Тя не би могла да си представи сватбата на внуците си без да тропне едно традиционно българско хоро. Доста от гостите Ви също. Няма начин, това все пак са рок музиканти, не искайте това от тях.

При вашия вариант две също стои въпросът с децибелите. На някои от гостите ви, силата на звука ще дойде в повече, бъдете сигурни. Добрата новина е че любимата ви група има нужда и от почивка. Повечето групи свирят няколко серии, като между тях си правят по 15-20 минути почивка. Ок. Разбира се. Та това все пак са живи хора. Какво правите обаче Вие и вашите гости през тези 15 минути? Стоите в очакване на следващата серия. Партито е в разгара си и изведнъж…“Кратка пауза за оркестъра“ Оооо, не, Вие не заслужавате точно това!

Досещате ли се каква е третата възможност за Вас? Може би да? А може би не? Следете нашия блог, за да сте информирани максимално!

SoundTheBest – LookTheBest


Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 588 пъти

3 коментара по Rock this party! Или как да си срещнем гостите на сватбата? – /част втора/ Тук ли стеееее? :)

  1. от Ирина Чалъкова

    Е, оженя ли се – DJ, група или каквото и да е – „Dream Theater“ ще си го търся като наследство – и на мен са ми слабост :)
    НО, вярно, често съм попадала на озвучаване на групи, които буквално къртят мазилката по стените и разгонват котките на километри разстояние ;)

  2. от Галин Рачев

    То затова повечето клубове и бирарии са с олющени тавани :D

  3. от Гани Добрева

    Ирка,относно Dream Theatre,попадна където трябва!
    Определяйте датата, групата ще е подарък от Sound The Best!
    Лично ще звънна на Джон Петручи, а за лющенето на мазилката – не бери грижа – сватба на открито звучи доста добре!:))))

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>