Трета част

“God is a Dj!”

DJ. Ок. DJ – изберете ли го, няма прекъсване на купона (освен ако техниката му не забие), няма почивки, пуска ви каквото си пожелаете, огромен плейлист на разположение, някои DJ-и пишат във визитките си и „безжичен интернет“ – оооо, значи може да се включи дори и в Mtv :) Вашия DJ е мобилен. След края на мероприятието си сгъва нещата и се прибира. Допълнителните разходи за него са минимални. До тук добре. Какво още може да се случи, ако Вие се спрете на този трети вариант с DJ? Искате да направите някаква игра, или да обявите нещо от мястото си,  или просто да проверите с кантар на дансинга колко тежи кумата и DJ-я да обяви резултатите на всички :) или просто да кажете на приятелите си, че се радвате, за това, че са ви уважили в най-важния ден от живота ви. Как ще се случи това? Ще Ви кажа. DJ-я ще изпълни желанията Ви. Той няма да ви разочарова. Ще изостави техниката си и ще дотича при вас с безжичния си микрофон (ако разполага с такъв, разбира се) И когато микрофона е в ръцете на булката, за да излезе пред всички и да изрече думите, за които беше мечтала цял живот…..мили Боже…настръхна ми косата…Обратна връзкаALERTмикрофония – и няма никой зад пулта, за да реагира. Какво причинява това на колоните, че те така яростно крещят? Нееее, това не е булката. Тя не е музикант, не борави всеки ден с микрофони. Вашия DJ е отговорен за това. Сега ще кажете, да, ама на една сватба на която ходих DJ-я излезе напред, а на пулта остави едно момче, и то вършеше работата му, докато него го нямаше. Вие познавате ли това момче? Познавате ли неговите професионални възможности? Сигурни ли сте в него? Бихте ли искали да рискувате цялото събитие с едно момче – помощника на вашия DJ? Аз не бих.

…Следва

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 647 пъти

4 коментара по Rock this party!Или как да си срешем гостите на сватбата? /част трета/-“God is a DJ“

  1. от Елеонора Хаджиева

    Макар че вие тук изтъквате някои не много добри страни,само диджей не е лош вариант.Била съм на доста сватби,включително и моята преди две години.За малък град като нашия, диджей и водеща са екстри,нямаме много голям избор , да не говорим за ресторанти.
    Беше хубава сватба,честно казано не си спомням да е имало някакъв сериозен гаф, то кой си спомня за такива неща, остава само хубавото.
    По принцип в Нова Загора наши приятели са канили диджеи от други градове, но се е случвало рядко.
    Сайта ви ми харесва!Направо на човек да му се прииска да се ожени пак:)

  2. от Denito

    Не сте ли малко крайни в мнението си за диджеите?Не всички са такива!Вършат си работата.
    Вярно,че не всички са добри,но мисля че сега има достатъчно информация и може всеки да избере сам – по симпатии или по джоба си.

  3. от Галин Рачев

    Привет и на двете. Радвам се, че писахте. Благодаря Ви! :)
    Аз, като DJ и съдружник в Sound The Best бих искал да изкажа мнение по отговорите ви. Първо към Елеонора. Разбира се, че само DJ не е лош вариант. В никакъв случай. Аз самия съм работил преди години така, но съгласи се с мен, водеща + DJ звучи по-добре. Особено ако си разбират от работата. За „малък град, като нашия“ е въпрос на едно запитване към подходящия екип и нещата ще си дойдат на мястото :) Има ли нужда да дам координати? :) Повечето колеги DJ са готини хора. Някои от тях имат богат опит, други не, но фактите са си факти. Постарах се да бъда обективен във всеки един вариант на избор, описан в нашите статии. И повярвайте ми, така е. Всичко, което описах по-горе го знам от опит. Не от интернет. Това е важно. И все пак, държа да подчертая, DJ в никакъв случай не е лош вариант за вашата сватба, въпросът остава „Кой да изберем?“ Съветвам Ви да питате, искате, казвате ясно какви са вашите желания. Вие сте тези, които определят правилата! Ние можем да даваме само съвети ;)

  4. от Галин Рачев

    Deny, разбира се, не всички са такива. Сигурен съм дори, че повечето не са. Относно симпатиите и „джоба“ ….хммм, защо мислиш, че един DJ би излезнал по-евтин, отколкото екип – DJ и водеща? Вярно е, че ние с Гани изпиваме двойно повече минерална вода, но…това едва ли би повлияло :) Шегувам се. Скоро получихме писмо, в което хората ни питат – „Харесвате ни много, но може ли само DJ, защото ние сме народни хора и нямаме възможност да платим за двама души“ Много грешна представа! Ще се опитаме всякак в нашия блог да ви информираме за всичко, свързано с организирането на едно специално събитие. Това, което можем да обещаем е, че информацията винаги ще бъде от първа ръка – актуална! Следете ни ;)

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>