Четвърта част

SoundTheBest!

Не забравяйте – дозата прави отровата, дори и на сватбата ви! Ако завъртим фразата в наша полза, ще прозвучи така: Каквото и да решите да правите, търсете баланса. И точните хора.

Има място за диджей и водещ на сватбата ви, има и за рок и фолклорен оркестър, стига да не ви бърка прекалено дълбоко в джоба. Извикайте Лондонския симфоничен оркестър или Горан Брегович, обаче, не забравяйте правилото за Златната среда – всяка жаба да си знае гьола! Изискайте качествен звук, задължителен саундчек поне два часа преди началото и изговорете с музикантите точно какво и колко ще се свири, изгответе плейлист за диджея, разкажете му и какво не харесвате. И когато става въпрос за Вашата сватба и Вашите гости, прецизирайте внимателно програмата – това е работа на водещата, не и спестявайте подробностите,нека е наясно.

Пет часа могат да са много дълго време, може и да не стигнат. Не оставяйте нищо на случайността! Двайсет минути хоро стигат, но пет хора по двайсет минути си е самоубийство! Работата с нас може да ви спести някои неудобства…като гореспоменатите, че и по-сериозни. Отделете минута да помислите над това. Дори и да не разполагате с много време за да планирате забавленията и музиката в ресторанта, ние ще ви насочим и ще ви дадем необходимите съвети.

Завършвам тази „тема с продължение“ Да, това сме ние – SoundTheBest! Зад пулта съм аз – Гали Рачев и можете да сте сигурни че микрофона няма да изпищи в ръцете на булката, а прическата и ще си остане на мястото, няма да я „среше” звуковата вълна. Гани Добрева ще напише сценария заедно с вас, и ще следи всяко действащо лице да е на линия когато му дойде времето. Тя ще стопира хорото преди да сте припаднали на дансинга. И нека не се лъжем – няма 100% контрол върху 120 развеселени роднини. На този който ви каже че може да постигне това, ние отвръщаме – не се стягайте, не сме в казармата!:)))

Ако ви харесва това,което четете, оставете своя коментар по-долу! ;)

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 537 пъти

2 коментара по Rock this party! Или как да си срешем гостите на сватбата? /част четвърта/-SoundTheBest

  1. от Галин Рачев

    Имейл късно снощи ми даде повод да напиша този коментар. Казуса е следния: Бъдеща булка се тревожи кой трябва да е отговорен за озвучаването на един изнесен ритуал на открито. Не случайно в статията горе писахме – „Искайте!“ Ставаше въпрос за водещата, но същото се однася и за DJ, и за всички други хора, отговорни за тържеството. Искайте! Притесненията не са за вас, ако подберете правилните хора. От вас се иска просто да вземете решение. Другото е работа на специалистите в дадена област.

  2. от Гани Добрева

    А ако наистина са специалисти и искат да работят за вас, не просто да ви вземат парите, те дори сами ще ви разпитат за всяка подробност която засяга работата им.
    Повярвайте ми – по това ще ги познаете!

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>