Здравейте приятели! Аз съм Гани Добрева и искам да споделя с вас радостта си! За сетен път се уверих, че няма случайни неща -  това което ние от Sound The Best сме изпитали не веднъж. Да, това се случи отново вчера! Искам да ви разкажа за моя прекрасен ден! Започна с чаша ароматно кафе и с прекрасното усещане да видя новата ни статия вече публикувана в блога. Да! Радвам се на тези кратки, но силно зареждащи мигове, защото знам, че ще дадат необходимия позитивен заряд на моя ден!

Преди няколко седмици получих в пощата си  презентацията на един семинар за организатори на специални събития – http://eventex.biz/ Получих я от тук – http://www.novavizia.com/ – абонаментът за сайта изпраща всяка нова статия в пощата ми.  Прочетох програмата и веднага изпратих линк на моя колега и приятел Гали Рачев. „Колко полезно би било да отидем…” – ми каза той и въздъхнахме…еееххх – 25 и 26 ноември…невъзможно! Но буквално преди броени дни,  отново от сайта на „NovaVisia“ разбрах че стартира томбола с  награда – безплатен пропуск за двата дни на семинара, който ще се проведе на 25 – 26 Ноември 2010 в Хотел Експо София. И се регистрирах…ей така! Завъртяха се дните и точно вчера сутринта, ден след като бяхме отпразнували един месец от  старта на нашия блог, отваряйки пощата си открих това: “Привет Гани,Ти си победителят с късмет в последната ни томбола в NovaVizia.com и печелиш безплатен пропуск за семинара за организаторите на специални събития Eventex Seminar!…Лично на мен ще ми бъде приятно, ако след като посетиш семинара съставиш кратък материал тип „репортаж“  за читателите на NovaVizia.com. Поздрави и още веднъж – *ЧЕСТИТО*! Тодор Христов СИТА Мениджмънт Консулт ООД

Не мога да ви опиша как се почувствах! Първият на когото се обадих, беше г-н Тодор Христов, за да потвърдя участието си. Направих го без  капка колебание! Минута по-късно разбрах че ще отидем там в пълен състав аз и Гали Рачев – екипът на Sound The Best!!! Със сигурност ще има какво да научим! Това е предизвикателство, на което ще отговорим  подобаващо -  внимателно ще се подготвим!

Да, няма случайни неща, нали знаете – късметът не е случайност а функция от добра подготовка и максимално използван момент на шанс!

Новини от мястото на събитието,очаквайте скоро в нашия блог!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1549 пъти

4 коментара по Късмет или знак от съдбата?

  1. от Стоян Димитров

    eeeeeeeeeeeeeeeee bravo :) e tova se kazva kasmet:)

  2. от Гани Добрева

    И как да не се похвали човек?
    Добрите новини трябва да се споделят!:)))

  3. Pingback: Блогът с новини и съвети на Sound the Best

  4. от Гани Добрева

    Остава един ден до EVENTEX Seminar 2010 – очаквайте включване от мястото на събитието!:)

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>