В този разказ героите са истински. Няма да срещнете имена. Случките, лицата и мястото са известни само на тези, които бяха там и видяха всичко което се случи. Ако се намери такъв, нека говори сега или да замълчи завинаги! :)

Здравейте! Ние сме Гали Рачев и Гани Добрева – приятели и партньори в Sound The Best. Като DJ и водеща, ние сме отговорни за всяка една минутка от вашето парти. Днес решихме да ви разкажем за деня на първата ни сватба. Всеки има първи път, нали? Дори и най-добрите! :)

Ранна пролет…романтично място край езеро…градина с балони вместо трева…много дами с голи рамене, целунати от хладния ветрец и капките дъжд…отлично начало! Трудно е да се каже на коя от двете двойки и беше по-напечено в този ден – дали на младоженците или на диджейския екип? Признаваме си, адреналина бе висок много преди началото и много след края, защото това не бе обичайната българска сватба. Не! Беше Голямото Ни Бойно Кръщение /ГНБК/! Без ритуали, без хора, само рок…заявиха твърдо младоженците, няколко дни преди сватбата! Задраскахме и думата „попфолк”. Останаха много въпросителни а дните бързо се изтърколиха…Ресторанта едва събра разноликата компания от семейни приятели на родителите и тайфата на младоженците. Едните – готови за купон, другите…хм…беше много рано да се каже за какво са готови…Посрещнахме ги с чисто новата си армия от „умни машини“, дошли буквално дни преди сватбата. Яко заредени с музика, а в „торбата с изненадите” на водещата вече имаше няколко готови за прицелване „пикантни игрички” – за младоженците, за кумовете и за родителските тела. ГНБК предстоеше!

Знаете вече, ние имаме своята малка тайна как точно да усещаме хората за които ще работим. Час преди началото, близка среща от първи вид с тъщата ни даде всичко необходимо – един лист със записки – музикални желания и наставления – /Мама е тук!/ – бяхме готови! С големи компромиси и не без усилията на екипа ни, двойката бе убедена да мине под арката, после прие залък хляб и мед с благословията на родителите. Последва целувка сред звука на трошащи се чаши …и критичният момент бе преодолян!

Диджей и водеща - не изпускахме от поглед никой в залата – разменяхме си ролите без думи, микрофона минаваше от ръка в ръка, всяка следваща песен намираше своите танцуващи звезди, а на дансинга момичето в бяло прегръщаше ту баща си, ту любимото момче и сияеше…Прекрасен момент, последван от още един: Ребром поставен, въпросът с хорото не търпя възражения – право, здраво, давай куме! Двете компании се сляха в развеселена жива верига! Последва глътка въздух, но…не за всички – ето как! Коя жена не би била безумно щастлива, ако любимият и обещае да държи ръката и повече отколкото мишката на компютъра пред всичките му приятели геймъри? Нескромно си пишем точки и към това постижение – екипът на Sound The Best успя да уцели още едно чувствително място – сърцето на булката! Последва размазваща балада на Bon Jovi и отново пътя към доброто настроение бе отворен! Тук е мястото да дадем един съвет от диджея: Упоритата съпротива на някои дами намалява пропорционално с увеличаването на броя на романтичните балади на Bon Jovi! ;)

Ех, каква сватба! Имаше си от всичко – усмивки, танци, смях…Младоженецът разбра,че ергенският живот свърши. Булката - че една сватба не променя нищо, ако до теб е този когото обичаш. Свекървата откри в мъжа до нея момчето на което е казала „да” преди двайсет и две години. Тъщата подари на порасналото си момиче „Свята Майко” на Павароти и Ерик Клептън… моменти – откровения…В ранното утро – едни искаха да си ходят, други не искаха да спят. Първите бяха работили цял ден, вторите – бяха чакали този миг цял живот. А ние – внимателно се бяхме подготвили и бяхме доволни от добре свършената работа. Събрахме умните машини, запалихме двигателите и потеглихме.

Не останахме анонимни – „За екипът на Sound The Best беше истинско предизвикателство да работи за вас!” ;)

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1668 пъти

15 коментара по Първата ни сватба!

 1. от SoundTheBest

  А снимката?
  Тя е дело на Минко Михайлов – страхотен сватбен фотограф и наш приятел, за който тепърва предстои да ви разкажем! Минко, благодарим за любезното разрешение да публикуваме тази прекрасна снимка в нашия блог!

 2. от Стоян Димитров

  Ot vsichko tova ,koeto prochetoh :) mi se priiska i az dam bil tam.Oredeleno ste nakarali gostite i mladojencite da izjiveqt liubovta si i da q predadat na vsichki.:)Bravo na vas .

 3. от Гани Добрева

  Подготвихме се:)…и то здраво!
  Да знаеш, понякога има толкова красиви моменти, че не само ще ти се прииска да си там, но и ще минеш под венчилото без да се замислиш:))
  Не че съм подстрекател де:))))

 4. от Галин Рачев

  Да, дааааа :)
  След едно друго участие наистина ми се преиска хихихиииии… Дори започнах да си мисля разни неща, но (винаги идва едно НО)…кой ще ми свири на сватбата? Кой ще е той? Ами водеща? Гани Добрева в никакав случай не би била. Тя ще е плътно на булчинската маса! Че до там ми стигна мисленето :) Хммм…2011г. звучи добре! :)

 5. от Ирина Чалъкова

  Ами супер е било!!!! Щом ми се насълзиха очите, като четох на кого как му е повлияла сватбата…. трогателно и вълнуващо е било за тях и за вас като начинаещ екип. Пожелавам ви с всеки нов ангажимент да ставате по-добри , но никога да не пропускате тази тънка нишка – връзката с всеки, моментите на радост и щастие и онези разтърсващи моменти, които ви карат да се чувствате част от щастието на тези хора!!!!!!И не забравяйте да споделяте и с нас моментите, които са ви заинтригували ;)
  Гальо, ще си го запиша като обещание – 2011 ;)

  • от Галин Рачев

   Нали? Снощи, когато оформях статията почувствах същото :) А относно връзката с хората… няма как да пропуснем, та ние го правим най-вече за това – заради емоцията, която даваме и в същото време получаваме! Това ни зарежда и ни прави по-добри и по-усмихнати ;) И ще споделяме! За да предадем радостта си. Дано успяваме да ви накараме да се радвате заедно с нас понякога. И друго, от един водолей – сватби и деца се правят с усмивки! :)

 6. от Мария Ненова

  И аз бях там и аз видях… и преживях огромното вълнение с екипа на SoundTheBest! Получи се една зашеметяваща сватба, която няма да забравя скоро!
  Бойното кръщение на екипа премина успешно :)

 7. от Гани Добрева

  Гали, благодаря ти че не държиш да работя за теб на този ден!
  Първо ще ми е твърде много емоцията и после…след толкова много работа заедно, до тогава
  ще ми научиш всички трикове, ще се затрудня ако трябва да те изненадам :) )…но!!! / това НО:)/
  …бъди сигурен че пак ще измисля нещо, все някоя магийка ще остане, такава съм си:)))
  И…за мен ще е чест!

 8. от Гани Добрева

  Ирка?Ами ти?Да продължавам ли да те навивам?
  Как ти звучи, да кажеш „да“ на двама любими мъже в костюми?Сигурна съм че това би те направило много щастлива!

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>