Здравейте приятели! Аз съм Галин Рачев – DJ и отговорник по звука в Sound The Best. Повода за да седна и да напиша тази непланирана статия е новина от преди малко, а именно…

Точно преди месец, Гани Добрева ми звънна по телефона и с разпознаваема еуфория ми каза: „Гали, не мога да повярвам, спечелих в томболата на NovaVisia – безплатен вход за семинара за организатори на специални събития Eventex Seminar“. Дали случайно или не, само ние знаем, но…тогава отбелязахме един месец писане в нашия блог – блогът на Sound The Best, в който се намирате в момента. И разбира се, посетихме семинара с огромен интерес. Все още не сме писали обещаната статия за това събитие и…вижте

Такаааа…..Тази вечер по план трябваше да пишем статия за преживаното на самия семинар. НО (ех това „но“)…снимките от мястото на събитието все още не са пристигнали и ще изчакаме още мъничко. Това е част от подготовката за това, да ви поднесем възможно най-точната и документирана информация, за да си представите събитието. Сега ще ви попитам нещо: Късмет или знак от съдбата? Днес, ден преди нашия сайт да навърши 2 месеца, с мен се случи нещо подобно на преживяното от моята колежка и приятелка Гани Добрева. Ще ви разкажа… Имах хубав ден – един от последните със слънце. Работа както обикновено. Вечерта, след дългия ден се прибрах вкъщи, подготвих се, облякох екипа и газ към залата за тренировки. Да не останете с погрешни впечатления – нямам амбиции да ставам културист :) Имам нужда обаче от мъничко време за себе си, от енергия и сила, която да ми помага да издържа понякога дългите участия, от добра визия, бодър дух и разбира се, самочувствие, от което всеки от нас има нужда. Та така…един час размазваща тренировка и в 20:30 вкъщи, готов за заслужена порция здравословна вечеря :) Изчаквайки пилешкото да получи заслужен загар в тигана, отворих моя верен приятел от отбора на „Умните машини“ – моя MAC :) Влизайки във facebook, като ново събитие ми направи впечатление едно видео на уважавания от мен Белчо Христов – мой добър координатор и съветник в света на фитнеса и здравословното хранене. Сложих слушалки и с интерес натиснах play бутона. Тази вечер Белчо теглеше тримата печеливши от фитнес томболата за онлайн фитнес обслужване към belchohristov.com. С интерес изгледах седемте минутки и когато влязох в сайта да разбера кои са печелившите…. Оооооо :) Немога да повярвам – на първо място сред изтеглените трима – Галин Рачев.

Пак ви питам – Късмет или знак от съдбата? Отговорете ми! Случайно ли беше това, че днес на път към вкъщи набрах телефона на Белчо? Нямах и идея, че тази вечер е тегленето на томболата, по която участвах преди повече от седмица. Просто исках да го чуя за минутка. Случайно ли беше това, че той не вдигна? Сега разбрах, че в този момент той е бил зает с тегленето на моя номер от чашата! :) Ще ви попитам за пореден път – Късмет или знак от съдбата? Наградата, която спечели преди месец Гани бе предоставена от „Сита Мениджмънт Консулт“ ООД, управител на която е Тодор Христов. Наградата, която спечелих тази вечер аз е предоставена от „Фитнес Консулт“ ЕООД, управител на която е Белчо Христов. Да ви прави впечатление нещо? И през ум да не ви минава! Да, няма случайни неща! Нали знаете? Запомнете го! Няма случайни неща! И това ние го изпитваме всеки ден! Остана някой да почерпи… ;)

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1190 пъти

11 коментара по Късмет или знак от съдбата? – 2

  1. от Гани Добрева

    Честито!
    Знаеш че се радвам и аз, когато ти се радваш!А какво по-хубаво от това, не просто радостта а еуфорията да е предизвикана от толкова уж „случайни“ обстоятелства?
    Успех в тренировките и …приемаме почерпката, НО /любимото ми/…само ако е с белтъчените кейксчета на Белчо:)))

  2. от Галин Рачев

    От толкова адреналин съм забравил да спомена каква всъщност е наградата ми :)

  3. от Мария Ненова

    Тази награда дойде в абсолютно точния момент! Зареди ни с положителни емоциии, от които всички имахме нужда :)

  4. от Мария Ненова

    Даже не е важно каква всъщност е наградата. Факта, че си спечелил понякога е напълно достатъчен!

  5. от valia

    Ами.. честито за спечелената награда. Както каза няма случайни неща.Но късмета- или го имаш или го нямаш.
    Ти явно го носиш в себе си.
    :)

    • от Гани Добрева

      И аз мисля че наградата няма значение.Само знам, че сега ще си много по-нахъсен от преди!!!
      Вале, ние от Sound The Best вярваме че късметът е функция на добрата подготовка и максимално използвания момент на шанс.
      По тази причина няма човек без късмет. Има хора без воля да направят избора си.
      Лесно е да се оставиш да те носи течението. Но за да стигнеш до извора,трябва да плуваш здраво срещу него!
      Ето как : http://www.belchohristov.com/

  6. от Белчо Христов

    Хайде честито и от тук! А кой ще черпи – на 03.12.2010 чакам един голям Jack Daniels :-)

  7. от valia

    Ами… ще плувам към извора на късмета, а пък то ще си покаже.

  8. от Лиляна

    Честито! Според мен не можеш да разчиташ само на късмет, но във формулата за успеха той определено заема централно място. Пожелавам на Sound the Best повече късмет, защото волята и желанието които влагат в работата са на високо ниво.

  9. от Галин Рачев

    Благодаря Лиляна!
    Стараем се да правим нещата както трябва и винаги от сърце, а късмета… той не е наша работа ;)
    Благодарни сме!

  10. от Майа

    Супер! Браво и честито и от мен :)

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>