На 25 и 26 ноември в Хотел Експо в София се проведе Eventex Seminar 2010 за организатори на специални събития. Екипът на Sound The Best  беше там, благодарение на NovaVisia,  и на късмета на Гани Добрева! Няма да ви засипваме с ненужна информация за темите и лекторите, ще ви кажем само -харесаха ни! Ако ви е интересно, вижте тук…

Впечатленията ни показаха, че сме единствените диджей и водеща сред останалите и все пак, научихме много -  организирането на едно специално събитие е дълъг и сложен процес. Дори и за мащабите на една сватба, планиране трябва да има. Не само за да постигнеш целта си, да намалиш рисковете и разходите, а най-вече да оставиш ярък спомен в присъстващите! Като заговорихме за ярък спомен, тук е момента да споменем, че на такива семинари не се ходи самоцелно – имахме възможност  да се запознаем с интересни хора, да обменим идеи за работата си и да завържем ценни контакти. Кой знае, това може би ще бъдат следващите ни партньори?

Точната оценка за организацията? – перфектна! Не ви се вярва, че  на българска земя  има нещо направено без „кусури”? Така е, и ще има все повече. Срещата с толкова позитивни и напредничави умове не може да остави друго впечатление. Прост пример -  посрещнаха ни със специално изработен бадж с името и фирмата, която представляваме. Приятно ни беше да видим имената си /това на Галин Рачев и моето – Гани Добрева/, а отдолу Sound The Best – изписано старателно и без грешки! На тръгване ни помолиха да върнем връзките с които ги закачахме, за да се използват пак и така да пазим околната среда -  ето един  прекрасен начин  празникът  да бъде още по-хубав, ако знаеш че каквото и да правиш, не нанасяш щети на околната среда. Замислете се! Дали има човешка дейност, която да не вреди на природата? Има такива обаче, които мислят за това и ще го направят за вас!

Чудесни два дни! Организаторите се бяха постарали за всичко – лесен достъп до необходимата информация, много добри лектори и  страхотна техническа реализация, достатъчно време за контакти на участниците по време на кафе-паузите и коктейлите и не на последно място разбира се приятна обстановка. Да не забравяме и вкусните мъфини, които бяха чудесна компания на кафето! :) В същност остана най- същественото -  усещането за комфорт  сред непознати – да се чувстваш специален!Това бе  най-важният урок за всички. Накараха ни да се почувстваме така, както нашите клиенти би трябвало да се почувстват!

Организаторите на Eventex Seminar 2010 го постигнаха! Дори мъгливото софийско време не повлия на настроението ни! Върнахме се заредени с положителни емоции, нови знания и много мотивирани, да бъдем още по-добри в работата си, заради вас!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 306 пъти
Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>