“Let it snow, Let it snow, Let it snow…” – бяла коледна приказка – кой не би желал да посрещне празниците в истинска зима? Замислям се… празници…зима…Не давайте храна на топлокръвното същество, което дреме във вас и иска да живее на тропиците. Многото дрехи по тялото не носят усещане за празник, в ресторантите и клубовете вече е топло, така че…нека си поговорим за страстта по дрехите, които обичаме да обличаме…хм…и да събличаме! :)

Здравейте! Аз съм Гани Добрева водеща в екипа на Sound the Best. Всеки ангажимент за мен е предизвикателство – държа винаги да има нещо различно. Знам че е много важно да изглеждам перфектно, все пак добрата визия е ключът към успеха, нали? :)  Затова отново обръщам поглед към вече познато място – AVIN STYLE. До мен е дизайнерът Стоян Димитров, усмихнат както винаги, дори малко повече – не питам защо :)  …вижда се по закачалките и манекените :)

На първа линия е умопомрачителното бижу: Малка черна рокля…на голо????… :) с много пухове, перца, цветя или изчистена с дълбоко деколте, в което би потънал не един поглед – това е! Сложете висок ток и голяма усмивка – достатъчно! Всеки излишен детайл може да е катастрофален.

Питам – само черно ли? – Отговорът се вижда – цвят „пинк” и излизате от клишето с гръм и трясък! НО, както винаги е само в една дреха!

Какво ново – Стоян разказва : „В тази колекция пропорциите са разместени – рамото е изместено силно нагоре, талията също не си е на мястото, но това още повече подчертава женствеността. Тези акценти в роклите, колкото и обемно да изглеждат на снимка, правят фигурата слаба и елегантна. Съчетанията на цветовете и материите също имат значение – забележете: черно в черно цели 3 пъти – смело и ефектно! И все пак, ще ми се да излезем от черното – този път Стоян ме изненада: „Черно пинк и тигрово – неочаквана, но убийствена комбинация! Само по един цветен акцент. Това е мярката” И още? – „Тигрово и червено” – допълва той – „…не размишлявайте дълго!”

От AVIN са помислили и за тези, които ще празнуват в планината – топли пухкави дрешки и плетива, пак украсени с орнаменти – цветя, камъни и какво ли още не! А за мен – водещата на Sound the Best, AVIN STYLE обещаха да изготвят специално визията за Новогодишната нощ. Няма да пропуснем да отразим събитието тук – в нашия блог!

И така – преди големия коледен шопинг, запомнете две прости правила – Първо :предстои ви парти – лекотата е по-желана от всякога ! Тялото трябва да е свободно да танцува! Второ: сред хаоса от дрехи, цветове и материи, можете да изберете нещо уникално – но не забравяйте – за не заприличате на коледна играчка, заложете само на един акцент!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 980 пъти

3 коментара по Облечени с любов по Коледа

  1. от Галин Рачев

    Малка черна рокла…на голо… :) Звучи добре!

  2. от Гани Добрева

    Да,дааа!
    Сещам се за един виц по този повод – жена:Скъпии,купила съм ти страхотен подарък за Коледа!
    -Така ли?-казва той-Може ли да го видя?
    -След малкооо – казва тя – тъкмо го обличам!:))))))
    Хубавата дреха може и да е подарък за окото на подходящия мъж…за други – може да е още една пречка за сваляне:)))
    Питам се, когато дизайнерите създават моделите,дали се съобразяват с това?
    Една дреха се облича…и съблича…понякога с чужда помощ:)))))

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>