Защо Sound The Best ?

от Гани Добрева
Вижте всички мои статии

 

Здравейте приятели на Sound The Best!

Цветно и празнично е днес в Park Mall Стара Загора. Първото по рода си сватбено изложение тече с пълна сила – фотографи и оператори, сватбени агенции и салони, ресторанти и сладкарски къщи, бъдещи младоженци или просто любопитни…тук сме!

И аз съм тук, допреди час облечена в зашеметяващата  черно-бяла рокля, от снимката горе в ролята ми на водещ, а сега сред приятели, колеги и бъдещи клиенти :) ))

Мечтая си за чаша ароматно кафе…ех, така приятно ухае от  кафетерията в съседство, дали да не изтичам набързо ?…

Виждам как минават покрай мен непознати хора, взимат по една визитка и се усмихват когато на нея прочетат Sound The Best , написано в  ярко червено…така реших спонтанно да споделя защо избрахме да се подпишем под името Sound The Best .

Преди около две години, докато нашият екип беше още само огромен заряд  от ентусиазъм, аз -  Гани Добрева и Гали Рачев прекарвахме много време в споделяне на идеи, многочасови телефонни разговори, дълги срещи в скайп и не спирахме да обменяме интересни видеоклипове на сватби и партита.

Точно тогава, по времето на този активен видеообмен, срещнахме нашият вдъхновител и кръстник – Mr. Rick Whitehead

  В своя канал в Youtube, Mr.Whitehead има цяла серия от изключително полезни видеуроци за мобилни диджеи, от които всеки колега би могъл да извлече най-важното, наистина важно, ако иска да върши работата си без проблеми, да  използва оптимално техниката си, да подсигури безаварийна работа на машините си и да работи качествено и с удоволствие.

Гледайки това  което той прави, си дадохме сметка за посоката  в която искаме да вървим : да заложим на качествен звук и на добра визия, също както той казва тук в двайсетата секунда. Елиминирането на рисковете по време на работа, адекватната презентация, вниманието към детайлите – това е във фокуса на сериите и съм сигурна, че много наши колеги – утвърдени имена в бранша, биха имали какво да научат  дори след дългогодишна практика. Кратки, синтезирани и абсолютно в десятката, заслужават си да ги изгледате, макар че е ясно за всеки – със сигурност има и по-добри от него, това в същност няма значение. Всичко, което той показва във видеата е високата летва, която сам си е поставил.

Ето защо за нас Sound The Best  не е самохвалство а цел -  непрекъснато да даваме най-доброто от себе си, да бъдем  добре подготвени, да звучим добре, да изглеждаме добре, ден след ден да се развиваме, приемайки всички предизвикателства които срещаме по пътя си, отговорни за всяка секунда от вашето парти.Това означава не просто много труд.Истинският професионалист работи със сърце!

Каквото и да правим, както и да изглеждаме и да звучим, ако не сме се докоснали дори малко до вас, усилията ни са били напразни.

Със сигурност има и по-добри от нас. Да кажем обратното, би означавало сами да подпишем присъдата си и както казват древните източни мъдреци, да пуснем корени в началото на пътя.

Сватбеното изложение продължава до 26-ти февруари. Ако планирате най-важния ден, отбийте се! Има какво да видите! Организаторите наистина се постараха да покажат възможно най-много и възможно най-доброто! Поздравления!

 

 

 

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 878 пъти

Коментарите са забранени.