Обичаме работата си!

И кой не би обичал работа, свързана с толкова много хубави емоции? Обещахме Ви да бъдем различни и ще спазим обещанието си! Когато истински красивите моменти на празника ви връхлитат, ние сме там. Всяко едно събитие изживяваме и чувстваме заедно с Вас. Винаги! За да се получи обаче, ние трябва да стигнем до Вас, да разберем повече, да  се научим да мислим като Вас. Ето защо беше толкова важно да имаме сайт и блог, в който да пишем. Нашите статии и вашите коментари биха дали нужната  топла връзка наречена ДИАЛОГ .

Нека не ви звучи прекалено амбициозно,  но желаем , блога на SoundTheBest да се превърне в цветно и приятно мястоактуално съдържание, свежи статии, позитивна мисъл, която да предадем и разбира се опита, който трупаме с всеки изминал ден благодарение на вас!

Петък вечер е. Обикновено през този ден от седмицата ние внимателно се подготвяме за участие. Гали подбира музиката и подрежда плейлисти а  на един клик разстояние, Гани пише сценарии и…се разкрасява…:) Тази вечер не прави изключение. Утре се очертава един много красив ден. Да, точната дума е красив, защото утре ние ще бъдем в центъра на БългарияРозовата долинаКазанлъкграда на розите и хубавите жени! :)

Ресторант „Казанлък“ ще  е домакин на националния конкурс Мис БУЛСАТКОМ. Шестнадесет красавици от цялата страна избрани с кастинг, ще се опитат да се преборят за титлата и короната!

Любопитно: Водещата обеща, че няма да я различите от кандидатките в конкурса! :) Аз пък обещавам добър звук и афтърпарти, което ще се помни дълго ;)

Очаквайте репортажа от мястото на събитието! Ще споделим с вас любопитни факти „от кухнята“, а  идната седмица  ще ви запознаем с човека, който ще ви помогне да вземете решение, с какво облекло да привлечете погледите,  през предстоящите коледни и новогодишни празници. И не само! Предстоят серия интересни срещи на страниците на нашия блог! На ушенце ще ви кажем че не само за вас ще е интересно! Ще навлезем в  дълбоките води…и ще имаме компания!

Хубав уикенд на всички!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 890 пъти

4 коментара по Нещо ново, нещо старо, нещо на заем…

  1. от Ирина Чалъкова

    Oхоооо – много обещания, тайни на ушенце и подобни… нямам търпение вече да разбера и науча всичко :) )))) Заинтригувахте ме…
    А за утрешното събитие – за съжаление няма да присъствам, но пък за сметка на това съм абсолютно убедена, че емоциите ще са на max и купонът ще тече – с такъв екип , като вашия, няма как де не е така. Успех и чакаме репортаж от мястото на събитието!!!!!!

  2. от Гани Добрева

    Ирина, щеше да ти е интересно да присъстваш, най-вече два часа преди конкурса,в гримьорните!!Там беше истинското творчество!Три феи превърнаха шестнайсет Пепеляшки плюс мен в принцеси!
    По отношение на тайните, да знаеш, водещата си има такава, но прибягва до нея само когато е на генерална репетиция и само когато работи с манекенки:)))Другите тайни…хм…са професионални:)))))
    Обещаните снимки вече са в галерията!

    • от Ирина Чалъкова

      Гани, предполагам, че щеше да ми е интересно :) )))
      Снимките са много хубави и мисля, че успяват да ни пренесат на мястото на събитието и без да сме били там – зарядът е голям и емоциите са били доста!!!

  3. от Галин Рачев

    Добре, че снимките не говорят за след края на събитието 8-) Там емоциите надхвърлиха зарядa :)

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>