Ето как от един телефонен разговор, проведен вчера в късния следобед, се роди тази статия. Всичко тръгна от един мейл, получен късно снощи на пощата на Гали Рачев. Е от кого си мислите че е? Естествено от мен  – Гани Добрева, че от кой друг? :) Ще използвам част от съдържанието на мейла за да ви разкажа нещо интересно за нас като екип. Може би това е и разковничето на нашето дългогодишно приятелство и партньорство в сегашно време? Преценете сами кой стои срещу вас? В зодиака Водолеите са противоположни по позиция на Лъва. Има доста качества, които липсват в единия знак, но присъстват в другия – в този смисъл се допълват перфектно -  а народа го е казал – противоположностите се привличат! Гали е Водолей, а аз съм Лъвица – както казва той – Жената ЛЪВ…да знаете приликите не са само в гривата… Но как се вписва в комбина с Жена Лъв един 100% Мъж Водолей? Може би защото по природата на знака е  много весел, дружелюбен и либерално настроен човек. Има обаяние което излъчва дори когато не е в настроение. Водолея е много добродушен, оригинален, и общителен знак. Новатор. Притежава разум в излишък и бързо схваща много неща. Ексцентричен. Необикновен и странен. Винаги е готов за приключения и веселби и лесно завързва приятелства. Има уникално излъчване. Демократ и либерал. Вълнува го всичко ново и авангардно. Страхотен инат :) това последното май трябваше да го изтрия, но го оставих с риск да ми се разсърди – е, ината не е чак толкова лошо качество – може да бъде и градивно!

И така, до един Водолей, в който разума и чувствата са на една везна, излиза Царя на Зодиака – Лъва!  Много чаровен и тежкарски знак ! Той е създаден да буди респект и уважение! Романтична натура…Пада си по изкуствата, особено по музиката! Свръх благороден със силна воля и стремеж към по добър живот. Непримирим по отношение на неправдата. Страхотен приятел. Не остава никога безучастен и се стреми да помага с каквото може и както намери за добре. Лъва си има изградено мнение за всичко и никога не демонстрира колебание. Става за шеф и ръководителJ и знае как да ви накара да попаднете под неустоимия му чар!

Съберат ли се двамата, все едно сте сложили на везна две еднакви тежести – уравновесяват се и настъпва световен мир! Но може и да не е толкова розово – ако представителите на тези два знака се спречкат за нещо, атмосферата ще се нажежи до червено! И двамата са инати и не биха отстъпили и на милиметър, ако са убедени, че са прави. Но в повечето аспекти картинката не е никак лоша –  и Лъвът, и Водолеят обожават изненадите! И двамата са напредничави, щедри и великодушни. Освен това са с остър ум, държат се приятелски, общителни и сладкодумни са. Въпреки това двата знака са противоположни. Всеки от тях притежава качества, които липсват на другия, без той да си го признава. Водолеят ще открие, че никъде на Земята не ще намери толкова изобретателен, умен, смел и верен другар като Лъва. Не рядко Водолейчовците  влизат в удачно бизнеспартньорство с Лъв, където Лъва обикновено доминира, но идеите, нововъведенията и успеха се дължат на Водолея…

И така, картината изглежда завършена, но не съвсем…какво ли крият обаче асцендентите на Жената Лъв и Мъжът Водолей – загадката остава…

Изцяло в тон с днешната статия звучи едно от любимите ни парчета. То е на нашите приятели от РЕНЕГАТ и ЗВЕЗДИ. Поздравяваме Ви с него!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 12140 пъти

5 коментара по Жената ЛЪВ & Мъжът ВОДОЛЕЙ в екип!

  1. от Pavlina

    Здравейте на най-прекрасния екип!
    Коментарът много ми напомни за една философия на Ричард Бах, описана в книгата му „Илюзии“. Според него не валидно толкова схващането, че „противоположностите се привличат“, колкото че „каквото си прилича се привлича“. А, както пее Joe Satriani в „I Believe“ – „There’s a reason for everything“. Ето и малък откъс от книгата като коментар:

    „Е, Ричард, ние сме магнити, нали така? Не, не магнити. Къс желязо, омотан с медна жица. Стига да поискаме, можем да се намагнетизираме. Да пуснем вътрешната си енергия по жицата и да привлечем когото поискаме. Магнитът изобщо не се интересува как действа. Той си е такъв, какъвто е, и по природа привлича някои неща, а на други не влияе.

    Взех си от пържените картофи и се смръщих срещу Дон.

    - Пропускаш нещо. Как го правя?

    - Ти не правиш нищо. Космическия закон, не го ли помниш? Което си прилича, се привлича. Просто бъди такъв, какъвто си – бъди спокоен и ведър. Машинално, както излъчваш истинската си светлина, както непрекъснато се питаш „Това ли всъщност искам да правя?“ и го правиш само, ако отговорът е „Да“. Това машинално отблъсква хората, които нямат какво да научат от истинския теб, и привлича онези, които имат какво да усвоят и от които ти също трябва да се учиш.

    - Но за това се иска много вяра, а междувременно те наляга самота.

    Той ме погледна някак странно иззад сандвича си.

    - Вятър работа е вярата. Не се иска и грамче вяра. Иска се единствено въображение.”

    Поздрави и много успехи и на двамата!
    Павлина, сестрата на младоженеца от Ивайловград :)

  2. от Гани Добрева

    Това е част от загадката,нали Павлина?Вяра,въображение…магии…магнити:)))…нещо винаги остава зад завесата:)))
    Мога да се съглася че „каквото си прилича се привлича“…честно казано харесва ми повече,отколкото да си мисля че сме противоположности.Да,така е и за щастие е само в зодиака.
    И сме благодарни че срещаме хора от които да има какво да научим – хора като теб:))))
    Благодаря ти че публикува този коментар в блога ни!:)))

  3. от Галин Рачев

    Хммм…космическия закон – Което си прилича се привлича. Това ще го запомня! :)

  4. от Pavlina

    Гани, всички се питат какво има зад завесата. Но не всички разбират. А отговорът е прост – това е вход към друг свят. Всеки сам решава как да изглежда той.
    Блогът ви е чудесен! И помага на хората да надникнат за мъничко във вашия свят. А той е изпълнен с позитивизъм и хубава емоция.
    И от вас може много да научи човек :) Най-малкото – как да живее мечтите си ;)
    Поздрави

  5. от Гани Добрева

    Май с теб сме от един отбор…това много ме радва, да знаеш!:))))
    Работата ни е изпълнена с позитивни емоции – всеки път научаваме по нещо,които ни прави по-мъдри, всеки път има моменти, които ще помним винаги.
    Малцина знаят какво е да си от другата страна.Точно това искаме да разказваме в нашите истории – как хората празнуват, как споделят миговете щастие, как се вълнуват…
    Погледи, докосвания, прегръдки, сълзи в очите, хубави, топли думи от сърце…Ще ги видиш и в нашата галерия – хората които ни променят – дядо Христо Карацанов, Оля и нейното семейство от Молдова, майката и бащата на Братана от Гълъбово, Владо и Злати от Чирпан,още много,много…и не на последно място твоите двама батковци:)))Това, което усетих тогава, в Ивайловград още ме вълнува,още е живо!
    Виждаме всички безкрайно красиви проявления на любовта.Понякога, тайничко ни се приисква да сме на тяхно място:)))…като тези, които ги изживяват, но знаеш ли,това е благословение – благодарни сме че ни се случва!

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>