Ето ме отново – Галин Рачев – вашия DJ от екипа на Sound The Best, който снощи изля цялата си енергия в ресторант СИТИ – гр. Стара Загора :) Зареден положително, и удовлетворен от успешното участие, бързам да ви разкажа, за да не изпусна магията и адреналина.  ;)

Истинския професионалист работи със сърце!!!

Датата е 04.12.2010г., мястото на събитието – комплекс СИТИ – гр. Стара Загора. Главни участници в партито – най-лъчезарните млади хора – целия екип на най-големия DTH оператор в България – хората които заложиха на нас вече за втори път – Булсатком. Началото бе дадено в 20.30ч., след подгряващ едночасов микс, внимателно подбран от мен…“Уважаеми гости, нека с бурни аплодисменти посрещнем жената, която знае как стават нещата – водещата Гани Добрева:) С гръм и трясък в ресторанта влезе ТЯ – моята половинка в екипа на Sound The Best. Някои споделиха, че изглежда много различна. Аз казвам, че новото бритонче и потъмнената коса стоят прекрасно! Последва страхотен анонс, запазена марка за всяко едно събитие, водено от нас, по който Гани внимателно и целенасочено се подготвя. Децибелите и подбора на музиката вещаеха само едно – много ще пием и много ще се забавляваме! Обстановката в „Сити“, целия екип от професионалисти в лицето на персонала, и не на последно място присъствието на Sound The Best, бяха гаранцията, че това ще се случи. Старта бе даден. Наздраве! :) Много смях, игри и закачки, приятни изненади и подаръци за най-смелите. Подготвихме се наистина добре.

Градуса бе толкова високо, че всеки момент се очакваше адреналинова експлозия. Е, тя се случи. Трите „снежанки“ оставиха наЕлектризирани мъжете за дълго време, а дамите от Булсатком, надуха вувузелите и извадиха 127 dB звук, който сигнализираше „Колегииии, наздраве!“ Внимание! Всеки шум над 84 dB е опасен за слуха на човека! ….Наложи се служител на Булсатком да излезе на дансинга с пожарогасител, за да гаси пожара от емоции :)

Огромно стилно разнообразие присъстваше в плейлиста на SoundTheBest. Решенията се взимаха на момента, без никакъв сценарий от към музика. Бг, ретро, клубни парчета…любимото ми „Addicted“…AC/DC…Pink Floyd…Prodigy (дааа, няма грешка) :) Имаше за всеки по нещо. Забележителна мадама от екипа на Булсатком, дойде при мен и сподели, че се чувства все едно е в „Паша“ :) Приех това като комплимент. Уважих желанието и – пуснах и любимите звезди от Планета малко след вечеря, когато напитките вече си казаха тотално думата. Дансинга едва побра желаещите да се включат…..Купон, усмивки, готини хора, пълната „торба с изненади“ на водещата, както и обещания от мен добър саунд – това бе събрания пъзел от вечерта, видяна през моя поглед. За финал – „Nothing else matters“. Екипа на Sound The Best си свърши добре работата и заслужено се включи в афтър партито, и то не къде да е, а точно в „Паша“ :) Точно там се случи нещо, което лично аз бях чакал повече от 10 години, нещо, което силно ме развълнува, което ще ме държи буден още дълго, и за което съм благодарен на съдбата. За него обаче ще напиша нова статия, защото определено има какво любопитно да спомена, повярвайте ми.

Още горещи кадри, хванати от нашия фотоапарат може да видите тук.

За Sound The Best беше удоволствие!!! Ако ви допада това, което четете тук и искате да се възползвате от нашия опит, знания и професионализъм, ние сме насреща. С удоволствие ще споделим с вас магията! Свържете се с нас през формата за контакти.

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1190 пъти

3 коментара по Истинския професионалист работи със сърце!

  1. от Галин Рачев

    Получих няколко мейла, в които всички изразяват мнение и желание относно „сивата ризка“ и „червените снежанки“ :) )))
    Еййййй, не това бе замисъла на статията. Истинския професионалист работи със сърце! ;) Помислете над това! Ще ми е интересно да чуя мнението Ви!

  2. от Гани Добрева

    Истинският професионалист работи със сърце,независимо каква е публиката отсреща – дали това са собствените ти приятели, колеги и близки или са хора,които виждаме за първи път.

    Няма значение дали са 5 или 500 души, ние трябва да сме там винаги подготвени и отдадени.Застанеш ли зад пулта, излезеш ли на сцена, назад остава цялото ти ежедневие,проблеми, мисли, тревоги,радости…Не е лесно.Необходима е предварителна нагласа.Аз лично имам своята тайна…Но няма да я споделя!:)))Фокусникът не си разкрива тайните на триковете,нали?
    Относно сивата ризка – определено ти отива…на MAC- а:)))
    А номера на Снежанките го имам само аз и не го давам!:)))

  3. Pingback: Защо Sound The Best ? | Озвучаване на сватби, сватбен диджей, дисководещ, организация и водещ на семейни и фирмени тържества, фирмени партита от Sound

Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>