снимка: Минко Михайлов

                                                                                                                

Част 2

Сватбата – управление на риска

В първата част набелязахме основните рискове, които не биха спрели  веселбата, но със сигурност биха оставили неприятни спомени от сватбения ви ден. Никой не е застрахован от такива, затова и ние не бихме могли да изброим всичко което може да се случи. Това не означава, че трябва да пристъпите към най-важния ден в живота ви с пръсти заключени зад гърба…Само можем да ви обещаем че един ден  ще си спомняте с усмивка за „гафовете”!smiley

С риск да си навлечем неприятности, ние – екипът на Sound The Best откровено ще споделим с вас, че често най-големите гафове идват от самите младоженци или по-скоро от желанието им да режисират поведението на гостите си. Можете да им спретнете изненада, да се пошегувате с тях, да ги провокирате,да ги поздравите лично, но не и да им налагате строги ограничения! Оставете ги да се забавляват, отпуснете се, забавлявайте се и вие!

Има кой да мисли вместо вас – добре подбраният екип си знае работата и ще ви подготви за всичко, което предстои доста преди сватбата! Питайте, изисквайте, не оставяйте нищо на случайността! Запомнете : ние не можем да повлияем единствено на природните стихии – дъгата се появява след дъжд, независимо дали искаме или не! Останалото е въпрос на избор!yes

Ето и част от съветите, които даваме  на нашите клиенти

Поканете танцьори за кумската ръченица – мъж и жена!

Осигурете разпоредител в ресторанта – близък човек който да  посочва  местата на гостите по масите или оставете на входа  схема, така че всеки на влизане да види къде стои.

Помолете двама доверени приятели  да помогнат в изнасянето на  подаръците.

Направете си списък с необходимостите за църквата, обредния дом и ресторанта. Попитайте  сватбения си агент и  сватбения водещ, ако срещнете трудности.

Направете списък  за диджея с песните които желаете и НЕ желаете да чуете на Вашата сватба, предпочитани стилове, изпълнители и песни.

Изберете песен за първи сватбен танц, на която ще танцувате с удоволствие!

Изберете песен – поздрав към родителите  ви и кумовете. Това е чудесен жест на уважение!

Изберете финална балада.

 

За музиката на сватбата сме говорили вече тук, но обещахме да засегнем един въпрос – какво може да се направи ако диджея отказва да пуска песните, които желаете?

Познанството ни с доста колеги от бранша показва, че сватбените диджеи са доста широко скроени, меломани и отлични познавачи в стилово отношение.

Това е нашата работа – да изпълняваме вашите музикални желания. Но често те са твърде много, за да бъдат изпълнени в рамките на няколко часа наситена с музика, ритуали и танци сватба. Затова, подбираме най-силните песни и ги вмъкваме в подходящ момент. Плейлист изпратен на пощата ни преди сватбата е отличен ориентир за който ще сме ви благодарни, но не обещаваме да пуснем абсолютно всички песни от него, все пак и гостите ви ще ни засипят с музикални желания!

Нашият съвет: крайните музикални ограничения не са добро решение. Ако гостите ви са разнородни, не би било добре да им налагате вашите вкусове през цялото време. Една част от тях ще танцува, другата обаче няма да стане от местата си. Позволете по малко и от „забранения“ стил, независимо какъв е. По-голямото разнообразие ще доведе до дансинга повече хора.

И още enlightened „форсирането“ на темпото в ранен етап няма да взриви гостите ако те не са готови. Ние ще им дадем нужното време. Пълният дансинг радва, но няма да го преследваме като цел на всяка цена!

И така запомнете enlightened – от прага на ресторанта нататък, започва забавлението. Дали компанията ви лежерно ще се наслаждава на празника потропвайки с крак под масата или буквално ще срути покрива на ресторанта…ние сме готови за всяка ситуация, бъдете готови и вие! И най-важното – каквото и да се случи не се паникьосвайте!

Ако избирате Sound The Best за екипът по озвучаването на вашата сватба, свържете се с нас тук!

Харесва ли ви това, което четете тук? Абонирайте се с RSS feed или направете безплатен абонамент по емайл, за да получавате първи информация за всички наши най-нови материали.
Ако пък искате да се възползвате от нашите услуги, като старателен DJ и атрактивна водеща за вашето парти, сватба или тържество, направете запитване. Ние ще ви предложим богато разнообразие от предложения.
Етикети: , , , , , , , , , ,

Коментари към статията

Тази статия е прочетена 1058 пъти
Публикувайте Вашият коментар:

Искате ли да добавите снимка към Вашият коментар в блоговете?

Направете си бърза регистрация в Gravatar и изберете подходящо изображение. Граватарът ще се асоциира с вашият e-mail адрес, при всеки коментар в блога. Ние вече го направихме :)

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>